foto

Leo Gullotta

  • nar. 9.1.1946 (72 let)
    Catania, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 L'ora legale
2015 Si accettano miracoli
2014 Italo Barocco
2010 Il padre e lo straniero
2009 Baaria
2007 Di che peccato sei? (TV film)
2006 Domani è un'altra truffa (TV film)
2005 Cuore nel pozzo, Il (TV film)
Fatti della banda della Magliana
Il bell'Antonio (TV film)
Incidenti
Monógamo sucesivo
2004 In questo mondo di ladri
2003 Turno di notte
2001 Territori d'ombra
Vajont - šílenství mužů
2000 Casa delle beffe, La (TV film)
Gioco di specchi (TV film)
Osamělá kočka
Villa, La (TV film)
1999 Cristallo di rocca (TV film)
Oltremare
Operace Odyssea (TV film)
Uomo perbene, Un
1998 Ladri si diventa (TV film)
Leo e Beo (TV film)
Madre inutile, La (TV film)
Simpatici & antipatici
1997 Carniere, Il
Inaffidabili, Gli
Io, tu e tua sorella
Ladri si nasce (TV film)
Nei secoli dei secoli (TV film)
1996 Bruno aspetta in macchina
Donna in fuga, Una
Scatola magica, La
Tre
1995 Carogne
Selvaggi
Sněhová koule
Starman - Výrobce hvězd
Uomini uomini uomini
Čekání na úsvit (TV film)
1994 Sě, ma vogliamo un maschio
1993 Pacco, doppio pacco e contropaccotto
Scorta, La
1992 Hladové krky
1990 Všem se daří dobře
1989 Insegnante di violoncello, L'
Scugnizzi
Sindibád sedmi moří
1988 Bio Ráj
Operazione pappagallo
1987 Animali metropolitani
Famiglia Brandacci, La (TV film)
Italiani a Rio
Tango blu
1986 Bi e il Ba, Il
Obchodní domy
1985 Mezzo destro mezzo sinistro - 2 calciatori senza pallone
Profesor
1984 Giuseppe Fava: Siciliano come me
Mi manda Picone
1983 Avventure di Mozziconi, Le (TV film)
Sturmtruppen II
1982 Panna nebo orel
Sestřička v kalhotách
Spaghetti House
1981 Carabinieri, I
Esercito più pazzo del mondo, L'
I carabbimatti
L'Onorevole con l'amante sotto il letto
Teste di quoio
1980 Café Express
Stark System
1977 La Soldatessa alla visita militare
Squadra antitruffa

TV seriály

2001 Cuore (TV seriál)
Onora il padre (TV seriál)
1998 Dio ci ha creato gratis (TV seriál)
Schody ke slávě (TV seriál)
1997 Mamma per caso (TV seriál)
1991 Ricatto 2, Il (TV seriál)
1988 Festa di Capodanno (TV seriál)
Guerra di spie (TV seriál)
Neapolské vydírání (TV seriál)
1984 I ragazzi di celluloide 2 (TV seriál)
1981 I ragazzi di celluloide (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Red Tree - vyp.
2012 Giuseppe Tornatore: Ogni film un'opera prima
2009 Il piccolo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace