Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evu Marini (Edwige Fenech) je ve snaze posílit ženskou rovnoprávnost v italské armádě odvelena k jednotce vedené Renzem Montagnardim. Všcihni ji chtějí vidět nahou, případně se s ní vyspat. Kdo uspěje v boji o krásnou doktorku? (Peabody)

Recenze (2)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, I Edwige Fenech natocila planobu, tu je jedna z nich. Jeden z najhorsich filmov neznameho rezisera Nando Cicera /L´insegante 1975/ : 0 % ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

Jediná věc stojí za vidění v této uprděné a nablblé italské komedii - Edwige Fenech (taky proto jsem si to sehnal, protože - podobně jako u komedií s Paolem Villaggiem - pokud v nich není Ornella Muti, nemám důvod trpět u scén, kdy není na plátně). Naštěstí na rozdíl od Ornelly se Edwige svlékala ještě s větší chutí a bylo proč, krásná ženská to byla (navíc, jak je vidět z její kariéry, měla i v hlavě). Zbytek je děs běs, pobíhání, legrační padání, grimasy, Alvaro Vitali je na blití a skoro mi svými sériemi komedií v sedmdesátých letech zkazil Amarcord, kde je ovšem hodně odlišný, protože Fellini byla pan režisér a takové utírání si nosu židlí jako tady nepřipustil. ()

Reklama

Reklama