Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (162)

plakát

Motýlek (2017) 

Skvělý skvělý Charlie Hunnam a výborně mu sekundující Remi Malek ještě než se naplno předvedl v Bohemian Rhapsody. Kniha Motýlek je jedna z mých nejoblíbenějších knih vůbec právě tím jak popisuje vězeňský systém a poměry ve Francouzské Guyaně. Původní film mne velice zklamal (a to jsem mu dal dvě šance) jednak McQueenem, hlavně ale tím jak je proti knize (která má samozřejmě spoustu románových prvků) opravdu přitažený za vlasy. Nový film je knize mnohem podobnější i když oboje se prostě strašně liší... Kniha je o vězení, přežití a obrovské touze po útěku, film je o přátelství a samotce (kterou podle těchto podmínek v knize nikdo nepřežil). No blábolit bych o tom mohl dlouho, v kostce kniha je něco k čemu se budu vždycky rád vracet, nový film je skvělý prp nasátí atmosféry, starý film není dobrý na nic.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Začíná to slibně ale brzo je z toho vlastně taková lupičská telenovela a dál žene jen zvědavost jestli se někdy konečně dostanou taky ven... Hlavní pozitivum Profesor vs. Raquel.

plakát

Bestie bez vlasti (2015) 

Skvěle natočené, zajímavé pro proniknutí do tématu child soldiers ale těžká a brutální podívaná. 3.5*

plakát

Gotham (2014) (seriál) 

První velmi nadějná série nás ponořuje do Batmanovo bohatého univerza. Seriál působí jako našlapaná lehce sci-fi detektivka se zajímavými 'origins' příběhy jednotlivých padouchů. Velmi rychle ale seriál začíná ztrácet logiku a od druhé série jde bohužel už jen o absurdní nelogický kolotoč oživování postav, jejich duševního zdraví a stále divnějších zápletek. Škoda.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Ten přehršel CGI a těch fantasy prvků je na mě místy trochu moc. Ale hereckej ansámbl, slow mo záběry, efektivní akce a prostě Guy Ritchie to celkem zachraňujou. Něco mezi 3 a 4 hvězdičky.

plakát

Ledová archa (2013) 

Velmi slibný začátek a zajímavý sci-fi nápad, který se ale po prvních 45 minutách stává groteskou plnou nelogičností bez jakéhokoli smysluplného rozuzlení nebo konce. Ne že bych to musel brát moc vážně, ale když už přestává dávat smysl všechno... P.S. To děti chodí do školy skrz klub a saunu?

plakát

Jurský svět (2015) 

Moc ty dobry hodnoceni nechapu. Za me dukaz ze dobry efekty tupou akci nezachrani a ze pribeh kterej je misty dost nelogickej nezachrani ani nalepka uspesny serie s nalepkou genialniho Michaela Crichtona. Za me film o tom kde superchytrej dinosaurus nekdy dela uplne hloupy ptakoviny, nekdu sezere vsechno co vidi a nekdy to rad povozi na zadech, pri nebezpecny neprehledny akci lidi radi stoji a cumi a nebo treba vyletni skleneny koule, ktery sice pry neprostreli 50mm naboj, ale dinosaurus je prokousne (asi si meli ujasnit na co ty koule vyrabi). Akcnim blbakum tyhle kraviny dovedu odpustit ale co je moc to je moc. Pridejte si nemastny neslany herce, nemastnou neslanou hudbu a mate z toho nemastnej neslanej dinosauri stejk, kterej ja teda znova pokouset nebudu...

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) 

Když nemáte limetku, tak tam dejte citron a když nemáte ani citron, tak tam nedávejte nic!

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Já vám teda gratuluju, ale moc vám to nepřeju, vy jste si to vymačkal všecko! Vás zbiju eště! :D