Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (88)

plakát

Agatha Christie's Poirot - Zlo pod sluncem (2001) (epizoda) 

Agatha uměla téma "když oběti nejsou obětmi" zpracovat skvěle a byla by na svého Poirota v podání Davida Sucheta hrdá i v tomto případě...

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Zbytečná ukecanost se střídá se zbytečnou efektností. Angelina je krásná, ústřední bitva zmatená a Hopkins dosazen úplně zbytečně (jeho "vzpomínám..." scéna mi svou kompozicí strašně připomněla Travian :-)). Přes zmíněná negativa se mi zdá, že Stone natočil historický epos způsobem, který lze považovat za původní a odvážný, což zaslouží ocenit.

plakát

Armageddon (1998) 

Špička filmů s maximálně cool hrdiny, maximálně cool hláškami a maximálně hroznou hrozbou. Dvěma slovy - americký megafilm se vším dobrým i špatným, co z téhle kategorie plyne.

plakát

Bathory (2008) 

Ať se na mě tvůrci nezlobí, ale pokazit si film příšernými dabingy a neukázněností komparsu, to skutečně o profesionalitě ani o 300 mega v rozpočtu nesvědčí.

plakát

Columbo - Vražda, kouř a stíny (1989) (epizoda) 

Slabší díl, absence jakéhokoliv pnutí, neřku-li napětí :-). Navíc nemám ráda vrahy čajíčky.

plakát

Constantine (2005) 

Velká témata jsou vždy zfilmována buď dokonale nebo zapomenutelně. Constantine jistě není špatný film, ale na zmíněnou premisu doplatil.

plakát

Detektor (2008) (pořad) 

Jsem ráda, že Detektor skončil. Byla bych pro jeho pokračování pouze za dvou podmínek - 1) pokud by dával stejný prostor odpůrcům záhadologie a všech těch konspirací, jako jejich příznivcům a 2) pokud by společnost byla plná inteligentních, vzdělaných a kritických lidí, pro které není taková vymývárna nebezpečná. Pobavilo mě zařazení do komediálního žánru - který vtipálek? :-)