Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (88)

plakát

Bathory (2008) 

Ať se na mě tvůrci nezlobí, ale pokazit si film příšernými dabingy a neukázněností komparsu, to skutečně o profesionalitě ani o 300 mega v rozpočtu nesvědčí.

plakát

Detektor (2008) (pořad) 

Jsem ráda, že Detektor skončil. Byla bych pro jeho pokračování pouze za dvou podmínek - 1) pokud by dával stejný prostor odpůrcům záhadologie a všech těch konspirací, jako jejich příznivcům a 2) pokud by společnost byla plná inteligentních, vzdělaných a kritických lidí, pro které není taková vymývárna nebezpečná. Pobavilo mě zařazení do komediálního žánru - který vtipálek? :-)

plakát

Předčítač (2008) 

Každé filmové očekávání bych si měla definitivně zakázat. Předčítač mě zklamal obzvlášť. Prosťoučký, hloupý a očekavatelný příběh, zadek Kate Winslet a kdysi geniální Ralph Fiennes mi k filmovému zážitku nestačí. Nezlobím se, že Kate dostala Oscara ne ani tak za tenhle konkrétní výkon, ale spíš za zásluhy v nominacích... Zlobím se, že byl natočen další zbytečný film o kruté válce, nereálných vztazích a prázdných lidských povahách. Vždyť je jich dost.

plakát

Taková normální rodinka (2008) 

Bylo to o trochu míň hrozné, než jsem čekala. Jako odpočinková záležitost určená pro podprahové vnímání to celkem jde. Škoda Chýlkové i její příšerné role. Co mě na českých filmech fascinuje, jsou ad absurdum dotažené stereotypy. Rázná ženská část rodiny buzeruje zakřiknuté chlapy. Bonboniéra a kytka ke každým narozeninám. Nedůstojné řešení podezření z nevěry partnera. Jde z toho trochu hrůza.

plakát

Venkovský učitel (2008) 

Proč se u nás stále tak oslavuje šeď a "obyčejný český človíček"?

plakát

13. komnata - 13. komnata Radka Gipsyho Bangy (2008) (epizoda) 

Když mě strašně rozčiluje způsob mluvy toho mladíka. Jsem pomalá, když se soustředím na sledování prudkých pohybů, špatně se mi poslouchá...