Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (324)

plakát

Admirál (2008) 

Nechápu tolik nízkých hodnocení. Bitev sice není mnoho, ale ty námořní stojí rozhodně za to (minové pole, pomoc na pobřeží). Dále je ve filmu dobře vykreslená revoluce na konci první světové války, kdy se pobilo mnoho Rusů navzájem, aniž by drtivá většina z nich vůbec měla ponětí v čem ona revoluce spočívá. Zajímavostí pro nás je také role československých legií. - Určitě se z mého pohledu jedná o nejlepší Ruský film vůbec. Velkolepostí se nešetřilo a to já rád.

plakát

Ahmed & Salim (2009) (seriál) 

Ne, není to na pět hvězdiček, ale já prostě musím.

plakát

Ahsoka (2023) (seriál) 

Zklamání roku. Choreografii soubojů vymýšlelo asi pětileté dítě nebo nevim.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Ale jo, dám pět hvězd. Ať všem těm kritikům a "odborníkům" prasknou žíly.

plakát

A Plastic Ocean (2016) 

Fakta, která dokument zdůrazňuje, jsou znepokojující a nutí k zamyšlení, ale když zhodnotím tenhle film po stránce nějaké zábavnosti, tak bohužel musím konstatovat, že mě to spíš nudilo.

plakát

Aquaman (2018) 

Nadupaná akce od začátku do konce. Jo! Tak to má vypadat! DC vrací úder! Ze všech komiksových filmů jsem od Aquamana očekával nejmíň, takže pro mě po dlouhé době jedno z nejmilejších překvapení.

plakát

Arizona (2018) 

Záměrně trochu přehnaná oddychovka, ale nepřišlo mi jako že by to byla vyloženě komedie.

plakát

Arn (2007) 

Království nebeské na dánský způsob. Nejedná se ale o obléhací nářez, ale film se soustředí spíše než na bitvy na postavu Arna a jeho životní příběh. Čekal jsem trochu něco jiného, ale nenudil jsem se ani chvilku, povedlo se. Evropský filme, jen tak dál.