Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (324)

plakát

Ahsoka (2023) (seriál) 

Zklamání roku. Choreografii soubojů vymýšlelo asi pětileté dítě nebo nevim.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Ty speciální efekty měly asi taky být nostalgie a vzpomínka na filmy, které se točily před 30 lety.

plakát

One Piece (2023) (seriál) 

Docela povedený boj multikulturní bandy hodných vyvrhelů proti zlým bílým mužům. Spousta dobrých nápadů v pěkném provedení. Dokonce i choreografie soubojů není špatná.

plakát

South Park: Joining the Panderverse (2023) (TV film) 

Velké očekávání, ale na 5* to není. Zase tak moc srandovní to nebylo. Něco tomu chybělo, možná delší stopáž a nějaké epické finále jako mělo Peklo na zemi. Ale snad je tohle začátek velkých změn, které jsou potřeba. Lidi už mají dost toho, co se ve filmech a seriálech děje. A řekl bych, že je škoda, že je to celé zaměřeno jen na Disney. Celý dnešní Hollywood je Panderverse. Každopádně Kathleen Kennedy teď bude o něco slavnější a ne zrovna tak jak by si přála :D

plakát

Stvořitel (2023) 

Možná si to 4* tak úplně nezaslouží, ale v kině to byla vážně podívaná. To já rád.

plakát

Twisted Metal (2023) (seriál) 

Kolosální kravina, která ale baví.

plakát

Želvy Ninja: Mutantí chaos (2023) 

Musím říct, že se mi líbil ten styl animace a akčnost. Co mi chybělo bylo to klasické auto, ve kterém v původním animáku jezdili do akce. To by byla příjemná nostalgie. Jo a samozřejmě April O'Neil musí v dnešní době být plnoštíhlá dredatá černoška, bez toho by to nešlo.

plakát

2000 Mules (2022) 

Dokument o podvodech při volbách v USA v r. 2020. Tento film se zaměřuje na způsob, jakým byly ilegálně odevzdány desítky/stovky tisíc volebních lístků ve státech, kde Joe Biden vyhrál relativně těsně. Pokud prezentované informace jsou pravdivé a ověřitelné, měla by se tím policie vážně zabývat. Už jen proto, aby se nic podobného příště neopakovalo. Ale těžko říct, jestli geolokace může být u soudu použita jako nezvratný důkaz. Každopádně zajímala by mě výpověď těch lidí, kteří v asi 3 ráno šli odevzdat hlasy v chirurgických rukavicích :D ... A docela si říkám, že můžeme být rádi za volební systém, který u nás máme.

plakát

Moře klidu (2021) (seriál) 

Nebylo to úplně špatné, ale ty klišé. Raketoplán nouzově přistane a samozřejmě zůstane viset nad propastí. Že se něco takového stane je pravděpodobnost tak jedna ku milionu a přesto je to furt dokola všude.

plakát

Crossing Swords (2020) (seriál) 

Trochu to vypadá jak South Park ve středověku. Postavičky jsou něco jako dřevěné lego bez rukou, na což samo o sobě je docela zábava se dívat.