Reklama

Reklama

South Park: Joining the Panderverse

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Cartmanovy hluboce znepokojivé sny předpovídají konec života, který zná a miluje. Dospělí v South Parku také zápasí se svými životními rozhodnutími, protože příchod umělé inteligence obrací jejich život vzhůru nohama. (catnipped)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Geniální. Takhle dokonale vystihnout součastný sociální stav světa. Trefné hlášky, ve kterých dřímá pravda a úpadek civilizace skrytý v neschopnosti opravit panty od elektrické trouby. Děsivě vtipná vize, kde se Cartman dostává do paralelního vesmíru, který místo patriarchálních bílých mužů obývají výhradně černé lesbičky a Kathleen Kennedyová. Pointa o lenosti nemá chybu. Disney se právě teď zamyslel. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Tohle mě hodně pobavilo. Recyklace starých námětů s nahrazením zažitých postav za multikulti buchty, multivesmíry, kam se podíváš, a manuální nezručnost současné populace v nedůchodovém věku (jak tady). Převážně těmto trendům je zde nastaveno zrcadlo. Absolutní výbuch smíchu u mě nastal, když si to noví miliardáři chtěli vyříkat v MMA souboji. Našlapaný počin, který se řadí mezi to nejlepší, co může SP nabídnout. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jsou tam zhruba 2,3 vtipné scény nebo vtipy (celkové směřování Disneyho, vtipy o lesbách) bohužel se to pořád opakuje dokola tak to začne nudit.  Cartman se přesune do univerza kde jsou samé ženské a ženská verze Cartmena se přesune do verze s South Parkem pak zjistí, že Kathleen Kennedy z univerza South Parku se přesunula do toho ženského univerza a Kathleen Kennedy z univerza nějakých mimozemšťanů se přesunula do univerza South Parku. Do toho ostatní v South Parku  řeší, že chtějí něco opravit, ale opravář na ně nemá čas pokud nebudou mít peníze. 60 procent ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

South Park už delší dobu není co býval, ale na rozdíl třeba od Simpsonů si stále drží celkem kvalitu a tenhle speciál je toho důkazem. Na jedné straně trefování se do američanů a jejich manuální neschopnosti a na straně druhé trefování se do myšáka (a nejen jeho) a současného trendu všechno předělávat dle současné woke rétoriky. Asi to mohlo být ještě trochu drsnější, ale i tak je tady toho dost a vtipné to je solidně…70% ()

legatio 

všechny recenze uživatele

Velké očekávání, ale na 5* to není. Zase tak moc srandovní to nebylo. Něco tomu chybělo, možná delší stopáž a nějaké epické finále jako mělo Peklo na zemi. Ale snad je tohle začátek velkých změn, které jsou potřeba. Lidi už mají dost toho, co se ve filmech a seriálech děje. A řekl bych, že je škoda, že je to celé zaměřeno jen na Disney. Celý dnešní Hollywood je Panderverse. Každopádně Kathleen Kennedy teď bude o něco slavnější a ne zrovna tak jak by si přála :D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V čase 34:52 můžete na pozadí slyšet hudební parodii z filmu Terminator 2 (1991) a Kathleen Kennedy běží za Cartmanem jako android T-1000. (catnipped)

Reklama

Reklama