Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (318)

plakát

Vřískot 4 (2011) 

Nejvíc mi vadila po plastice nafouknutá tlama Courtney Cox.:-))

plakát

Animální přitažlivost (2001) 

Já prostě v těch patnácti, kdy jsem to viděla poprvé, žrala ty kecy o krávách:-)))

plakát

Její případ (2005) 

Občas moc hrají na city, což filmu ubírá... Jinak je to hodně dobře zachycený problém. A Sean Bean jako klaďas... och:-)

plakát

Buffy, přemožitelka upírů (1997) (seriál) 

S přibývajícími díly je to čím dál větší lahůdka. Ta hvězda dolů je prostě za tu první a částečně i druhou sérii:-) A James Marsters? Just drooling;-)

plakát

Přežít (1993) 

Kdysi dávno (ve věku, kdy jsem to ještě vidět neměla) jsem to zhlédla v televizi. Dodnes si pamatuju scény pojídání masa, které ve mně zanechaly nesmazatelnou stopu. O to víc mě překvapilo, že při opětovném dívání se jsem si říkala, jak je vtipné porcování pečeného kuřete. Ale tak to je jen taková perlička, jinak je to skvělý film... a představa, že bych tam s nima byla, je příšerná.

plakát

Žena v bílém (1997) (TV film) 

Knihu jsem četla už před lety... a asi jsem ji úplně zapomněla:-))) O to lepší byl ale film.

plakát

Hezké vstávání (2010) 

Jako budoucí novinářku (a vlastně už i současnou:-))) a studentku žurnalistiky mě tenhle film svým obsahem zaujal. Nebyla jsem zklamaná. Harrison Ford je úplně... no, řeknu to naplno... boží a s Diane tvoří rozkošnou dvojku, kterou bych si v televizi pro to usmání po ránu určitě pustila:-) Jak napsala Galadriel - je to pohodovka, perfektně to plyne a člověk se nenudí. Povedená záležitost (jedna z nejpovedenějších v poslední době, takže čtyři hvězdičky, za které se nemusí stydět.

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Z kina jsem odcházela s velkým nadšením. Pár nelogičností a SPOILER happyend KONEC SPOILERU:-)) vem čert, byla to jízda, od které jsem neodtrhla oči, chybělo fakt málo a hodila jsem hodnocení nejvyšší;-)

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Ten začátek, kdy se koukáme na život jednoho páru... kník, to je krásné;-)) I zbytek je moc pěkný (i když už ne tak famózní), jen nevím, jestli to děti pochopí;-)