Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (34)

plakát

Saint Seiya: Rytíři zvěrokruhu – Počátek (2023) 

Klady- příjemná podívaná která neurazí, pěkné efekty, svižné tempo bez hluchých nudných pasáží, sympatické postavy -Mínusy- děj a příběhové zvraty naprosto mimo a po čase přestanete řešit logiku. Bojové scény na čas  zabaví ale po chvíli kdy přijdou kouzla ztratí drift - prostě začnou být divné. Celkové zhodnocení: jednohubka u které nesmíte přemýšlet nad dějem a prostě jen vypnout a užívat efekty.

plakát

Barbie (2023) 

Film jsem dokoukal, ale měl jsem neustálou potřebu dělat cokoliv jiného co by mě bavilo více.

plakát

Zombeavers (2014) 

Film s rozpočtem 44000 dolarů asi nebude velkofilm a horor se zvířaty (sharknado a podobné filmy) je už dnes skoro jistota, že o dobrý film nepůjde. Přesto jsem podlehl námětu, který by mohl uspět, ale je to víc než hrozné. Do doby než se objevili bobři, tak se jednalo o hrozný film, pak už to byl jen doslova příšerný film. Jednu hvězdičku dávám za snahu, ale opravdu se to nepovedlo.

plakát

Zaklínač: Pokrevní pouto (2022) (seriál) 

Musím říct, že druhá řada zaklínače mě dost zklamala a proto jsem od tohoto seriálu moc nečekal. Navíc první dojmy ze zahraničí taktéž nebyly zrovna pozitivní a moc tomu nepřidala zpráva o přístupu štábu k předloze. Výsledek mě ale víc než dost potěšil a bavil jsem se. Knižní předlohu bohužel neznám, proto nesrovnalosti nebo větší změny oproti předloze mě netrápí. Za mě výborný seriál.

plakát

Finch (2021) 

Film mě bavil, ale ničím nezaujal (kdyby jste robota zaměnili za normálního člověka tak by se děj moc nezměnil, jen by to nepůsobilo tolik sci-fi). V celku film neurazil, jen robot mě iritoval svým emotivním chováním. Jedno zhlédnutí stačí.

plakát

Blondýnka (2022) 

Čekal jsem životopisný film, místo toho jsem dostal pře-artovaný obraz něčeho. Věřím že v galeriích by se vyjímal, ale začínám být alergický na umělecká podání filmů.

plakát

The Gray Man (2022) 

Všiml jsem si že filmy pod značkou netflix jsou často podhodnocené oproti jiným filmům ( nejspíš z důvodu že do kina si na něj nezajdeme a musíte mít předplatné ) ale to je jen můj názor. Recenze mě sice trochu odrazovaly , ale nakonec jsem se dobře bavil. Film byl jako celek výborný od začátku do konce. Obsazení taktéž výborné a zápletka jak mix Jamese Bourna říznutá johnem Wickem. Samozřejmě to není film pro hluboké přemítání ale těším se na další díl.

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) 

Uwe boll je zpět!!! … aha, omlouvám se, ale toto není Uwe boll, jen provedení je tomu dost podobné. Celkové provedení- kamera, efekty, napětí, dialogy a postavy? Špatné. Jednu hvězdičku dávám za podobnost hře, ale vše ostatní je tak špatné, že i filmy s Millou Jovovich byly větší zábava.

plakát

Duna (2021) 

Mínusy:1. neustálé křiky divoženky v pozadí po dvou hodinách mě unavovalo. 2. Umělecké pojetí je krásné, ale šílené pomalé (jak Blade runner 2049). 3. Konec mě zklamal, protože si pamatuji původní verzi a vím že to byla jen polovina první verze filmu. Navíc jsem upřímně čekal lepší finále. Ve všem ostatním je film velkolepý jak má být.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Před premiérou filmu jsem se chtěl připravit a proto jsem si udělal maratón původní série Matrix a musím říct, že tento film opravdu fyzicky bolí. Kdybych to měl zhodnotit tak bych to popsal jako mix filmů den nezávislosti 2 a série Skylines. filmy na které se moc dívat nechcete, ale když už není v televizi nic jiného tak to neurazí. Snad příště to bude lepší, ale tento film bych přeskočil v sérii.