Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (5)

Divoká banda

Divoká banda (1969)

Co dodat ke svému jednomu z nejoblíbenějších filmů.Nemůžu jinak tohle je můj OBLÍBENÝ film,hodně moc dobré !!! A vy chlapci nezůstanete mladí napořád.Musíme přestat myslet jen na pomoc našich revolverů.Ty dny se blíží stále rychleji.Kvůli tomu tvýmu celýmu plánování a mluvení jsme byli skoro všichni mrtví, ...... pro několik pytlů podložek.Měla to bejt moje a Tectorova poslední práce ! Utratili jsme všechny naše peníze,jen abysme se na ni připravili! Ztratil jsi moře času a peněz běháním za kurvama,zatímco já jsem utratil balík na vybavení pro všechny ! Do háje, měl jsem se taky radši válet s děvkama,místo kradení armádních koní ! Mezitím, cos ty plánoval tu akci ...... tak jsme já a Tector obdělávali dvě, ...... představ si, dvě kurvičky. A to pořádně ! A Pike uháněl pro koně a snil o podložkách ! Cheche, to teda jo. Měla to být moje poslední práce.A pořád to nevypadá, že bude líp.Chtěl bych udělat něco opravdu velkého a stáhnout se stranou.A co bys dělal ? Máš už něco vyhlédnutého ? Pershing má rozmístěné oddíly podél celé hranice.Každý z těch pohraničníků dostane výplatu.To je informace,kterou je zatraceně těžký sehnat.Neřekl jsem, že to bude lehké,ale že se to dá udělat.On na nás bude čekat.Nevidím žádnou jinou možnost...

Taxikář

Taxikář (1976)

V noci vycházejí všechna hovada.Děvky,pasáci,buzeranti,překupníci drog,narkomani.Zvrácení,prodejní.Jednou přijde opravdový déšť a odplaví všechnu tuhle špínu z ulic.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí - to je pro mě jeden ze zásadních filmů,a taky důvod proč se zajímám o film.Co dodat jen slova chváli na skvělý scénář,dialogy,herce a prostě celej film...Jeden drink a šmitec.Buď slušnej,vypij svůj drink,ale fofrem.Řekni dobrou noc a pal domů.Tohle je pro tebe morální zkouška, jestli ji zůstaneš loajální,protože loajalita je důležitá.Takže teď vypadneš ven a řekneš dobrou,byl to krásnej večer.Vyjdeš ze dveří,nastoupíš do auta,odjedeš domů,vyhoníš si a hotovo,šmitec.

Jdi a dívej se

Jdi a dívej se (1985)

Pro mě osobně strhující zážitek.Jeden z nejlepších filmů o hrůzách holokaustu a války vůbec.Film nabírá na tempu a postupně vás vtáhne přímo do pekla.Několik dnů jsem to doslova rozdýchával a to jsem si myslel,že mě hned tak něco nesebere.Vřele doporučuji.

Princezna a bojovník

Princezna a bojovník (2000)

Pane Tykwere bravo,krásný film ještě teď se tetelím blahem.Chválím všechno,pro mě opravdový zážitek.Patří k mím nejoblíbenějším,to musíte vidět !