Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (484)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Naprosto fantastické 3D. Škoda toho pomalejšího konce, kdy jsme strávili ve válce zbytečně moc času, ale i tak perfektní podívaná. Skákání mezi koňmi ? Kam se hrabe Matrix.

plakát

À fond (2016) 

Za toho maniaka v žlutým bavoráčku dávám plný počet, velice k tomu přispěl i slovenský šílený dabing. :-D :-D :-D

plakát

Agenti dementi (2003) 

Teda příběhová línie chabá, ale vizuálně a trikově něco parádního. Dialogy vcelku brutální, tudíž pro děti méně vhodné, spíše nevhodné. :-)

plakát

Agenti dementi 2 (2008) 

Vizuálně opět dobrý, ale clkově chabější.

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Hraje si na komediální kriminální seriál, ale postavy jsou dost infantilní. Viděl jsem komplet dvě série a začal třetí, ale už se to nedalo. Opakující se děj, opakující se hlášky, herci jako by jeli podle kopíráku stále dokola a dokola a dokola.

plakát

Agent v sukni (2000) 

Nevím jak ostatní, ale já se bavil. Martin Lawrwnc je prostě dobrej, není to tak přehnaný jako Zamilovaný profesor a je to zábava.

plakát

Akční park (2018) 

Zklamání díky menšímu počtu akčních scén, které jsem očekával. Ty akční scény, které ve filmu jsou, jsou skvělé, ale málo, ty co se dějí na pozadí jsou dobré, ale i tak málo. Prostě na Johnyho to bylo málo.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Jedním slovem ? "Únavné". Prakticky to vypadá, že se to natáčelo se stejným týmem jako Most špiónů. Patos nad patos. Meryl stále spí nebo se budí, ke konci filmu už tam chodí jak lehce sjetá v županu, že člověk ani neví, jestli to tak být mělo nebo ne. A mimochodem, konec filmu mě rozesmál. Prý že tisk musí sloužit občanům a ne vládcům. Chechtal jsem se jako blázen, každé médium vydávající zprávy je ovlivněno nějakou politickou stranou a každé médium šlape v brázdě podle toho jak ten či onen politik chce.

plakát

Aladin (2019) 

3D pomohlo. Nej postavy ? Koberec a tygr.