Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (487)

plakát

Krematorium (2024) (seriál) 

Po 5ti dílech. Seriálu Světlu vstříc ze stejného prostředí to nesahá ani po kolena. Vyprávění alá Aristokratka dobře, Lábus dobře, ale zpracování ? Vtipy ? Herci ? Všechno špatně.

plakát

Bodyguardi (2023) (seriál) odpad!

Další kanál zábavy. Další ukázka, že "herci" jsou jen sprostí komedianti a kam vítr tam plášť, jinak si nedovedu představit, proč do takové prasárny někdo jde dobrovolně a pořvává tam vulgarity nejtvrdšího charakteru, že Adame Erneste. Prostě mentální chudáci.

plakát

Citadel (2023) (seriál) 

Seriál jako vystřižený z devadesátek. Jediný co mě utkvělo v paměti, jsou v každém díle šílené časové skoky : Před deseti lety, za týden, po osmi letech, před měsícem, po deseti letech, před třiceti roky atd atd atd. Proti hlavnímu hrdinovi sice stojí vousatá dvojčata, ale mám dojem po šestém díle, že každé dvojče zabili asi třikrát. Akce velice málo a zápletka vlastně zapletená úplně zbytečně, protože mě na konci ani nezajímalo rozuzlení. Mít seriál více dílů, tak nedokoukám.

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Takhle jestli to chodí na kriminálce tak potěš nás všechny Pán Bůh a divím se, že vůbec objasní nějakou vraždu. Voříškové ta role vůbec nesedla, jako policajtka je k neuvěření. Vetchý by si měl začít vybírat klidnější role, jinak mu brzo praskne cévka jak furt v každým seriálu řve, dokonce i v pohádkách řve. Trojan je skvělej. Prostě skvělej.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

No po prvním dílu a po tom co Emmmmmmička prohlásila, že seriál netočila pro diváky, ale pro kamarády, kteří ocení její "herectví", tak nemám už vůbec co dodat. Už se nedá na to říct snad ani nic negativního, když herci netočí seriály a filmy pro diváky. Pardon, urazil jsem všechny herce a herečky, protože mezi ně, Emmmmmmmmička rozhodně nepatří. Je to bývalá moderátorka, dneska troska.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Nevím co se vám na tom nelíbilo. Sice to byla onemanshow Jasona Stahama, ale dobrá řežba a můžou pokračovat dál dle libosti.

plakát

FUBAR - Season 1 (2023) (série) 

Pro fanoušky Arnieho spíše překvapení. Čekal jsem, že se sem tam ukáže a né že bude na obrazovce prakticky v každém záběru. Provařená zápletka, provařený Arnie, ale je to stále koukatelný s dědkem. :-)

plakát

Hra na oliheň: Výzva (2023) (pořad) 

Po vyřazení více než poloviny hráčů to začalo být zajímavý a konec mě odrovnal. Bylo to dramatičtější než celý původní seriál. WOW !

plakát

Jú jú hakušo (2023) (seriál) 

Ač neznám předlohu, ani mě nezajímá u takové věci hloubka postav a podobné píčoviny, které zajímají zdejší "cenzura cenzura", tak jsem se královsky bavil a spíše zíral, co dokáží v japonsku vytvořit. V émerice by to mělo přístupnost určitě R. Krásná krvavá řežba. Fantastická choreografie soubojů. CGI lepší než v některých émerických blockbusterech. Obrovská plejáda postav, kde každá ovládá něco jiného. Prostě paráda. Doufám, že budou pokračovat.

plakát

Meg 2: Příkop (2023) 

Jako fakt jsem se na todleto těšil a po první hodině ve tmě, kdy nebylo nic vidět, jsem zoufale doufal v druhou hodinu pořádné řežby a přišla jen slátanina. Chobotnička nevyužitá a viditelně čím víc "Megů", tím hůř. Možná by to ty Piraně a obří krabové lépe zpestřili, než ty mrdky co můžou plavat a zároveň se motat po souši. A taky to chtělo pro takový film "R"ko, ale to by nesmělo béčko, který je pokračováním béčka, stát jako áčko.