Reklama

Reklama

Hra na oliheň: Výzva

(pořad)
  • Velká Británie Squid Game: The Challenge
Soutěžní / Reality-TV
Velká Británie / USA, 2023, 41–57 min

Režie:

Liz Oakes
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

456 skutečných hráčů vyrazí do světa Hry na oliheň, aby v náročné zkoušce schopností i charakteru zabojovali o výhru 4,56 milionu dolarů, která jim úplně změní život. (Netflix)

Recenze (95)

cariada 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě tak nízké hodnocení. Mě se to líbí, je to v podstatě stejný jako seriál, jen bez toho příběhu a smrtelných úkolů. Jen je tam pár nesrovnalostí například když dostanou první jídlo je jasně řečeno že každý má jednu porci ale číslo 161 jde dvakrát a nic se neděje a jídlo zbyde na všechny. Pak ve hře na lodě se mají rozdělit do 8 týmů se stejným počtem hráčů. Jenže jich je 118 a tam ten výsledek je 6 krát 15 a 2 krát po 14.A když začnou hrát lodě tak hraje 15 proti 14 . Což měli teda udělat 14-14 a 15-15, aby to bylo spravedlivé. Zkouška z telefonem byla dobrá, jen jí dotyčný měl jinak udělat, aby přesvědčil jinýho, aby si ten telefon vzal. Stačilo říct jedno číslo s tím, že si má vzít sluchátko a ne lákat na jídlo. A ve hře kdy měli napsat číslo koho chtějí vyřadit a tři nejvíce psaná čísla vypadnou. Tak se krásně mohlo stát že napíšou jen dvě čísla a to první a pak ten to oplatí tomu co ho napsal a všichni ostatní mohli psát jen ty dvě čísla. Pak by mě zajímalo jak by to udělali, když chtěli tři. Velmi vtipný bylo hra s kostkou kdy si jeden otevře výhodu do příští hry a další ho vzápětí vyřadí. Těším se na další díly. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Úprimne nerozumiem všetkým rozčarovaným negatívnym hodnoteniam. Ide o reality show. A v rámci žánru ide o vydarený pokus. Sú tu rozmanité charaktery, intrigy i priateľstvá, podrazy i pomáhanie, napätie, emócie a nepredvídateľnosť v tom, kto vypadne. Ak človek vie, čo má čakať, tak si to podľa mňa užije. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná a napínavá reality show, která má tu nevýhodu, že někteří si na ni vylévají vztek, protože čekají na druhou řadu hraného seriálu. Ale pokud se oprostíme od emocí pramenících z dlouhého čekání, objektivně řečeno jde o dobře zpracovanou a působivou podívanou, u které prostě nelze obhájit hodnocení odpad. Samozřejmě to není tak intenzivní jako seriálová verze, ale sympaticky to odhaluje charaktery lidí a některé zvraty jsou povedené. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Jéžišikristemariopaneapannno, odpaďáci, jasná punková palba, máte možnost házet odpadem, ale... co jste čekali?Bigbradra, Vyhulený, mrdací ostrov? Jo, je to kopie seriálu... a je to. Tak to zkrátka je. A je a je a je. Ano, je to píčovina, ale rozčilovat se nad hovnem, že je hovno? No, to mě poser...na truc dám 4 pizdy, abyste se posrali, Olihně. Jo, olihně děsně serou.... ()

JamesSi

všechny recenze uživatele

Netflix asi nepochopil o čem byl původní seriál a že ty, co pořádali tu Hry na oliheň nebyly úplně kladáci. A navíc je to prostě strašná nuda a všichni se chovají neuvěřitelně falešně jako ve většině sračkoidních reality show. Nemluvě o podivném střihu se spoustou kontinuálních chyb, což je u reality show zvláštní. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (2)

  • První kolo soutěže se konalo v Cardington Studios v anglickém Bedfordu. Na place byly velmi nízké teploty. Lze vidět, že soutěžící měli často ruce v kapsách, právě kvůli zimě. (kateisgreat)
  • Ve 2. epizodě 1. série s názvem The Man With The Umbrella, konkrétně ve 26. minutě, postupuje hráč číslo 344. V českém dabingu je však místo něj řečeno číslo 334. (Zix.)

Reklama

Reklama