Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (90)

plakát

Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř. (1985) (TV film) 

Je to ze života. Takhle jsme taky plácali, nesmysly, krávoviny a podobně, vypadá to chvílema, jak generátor náhodnejch slov, ale prostě musíte se nad tím povznést. 😁

plakát

Ripley (2024) (seriál) 

Dokonalý. Trochu ve stylu Noire a ta černobílá tomu fakt sluší. Detaily exteriérů i interiérů starý dobrý Itálie jsou fascinující stejně jako úhly pohledu na ně, jak je snímá kamera. Tleskám.

plakát

The Alpinist (2020) 

Nádhernej a ve finále kulervoucí dokument. Našel sem na Netflixu už tři podobné a jsou skvělé stejně jako tenhle.

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Kdyby z toho udělali čtyři smysluplný díly bez zbytečných utahaných dialogů, tak by se to dalo snést. Takhle se v tom člověk ztrácel, dějová linka mizela, spousta zbytečných nevýznamných scén. Chyběl tomu drive, aby to člověka udrželo v pozornosti.

plakát

Slunce, seno, erotika (1991) 

Tohle se jednou bude vyučovat, jako ukázkové období, jak žili Češi na začátku devadesátek. 😁

plakát

Konstelace - Paul je mrtvý (2024) (epizoda) 

Já vám říkám, že skončím jako schizofrenní paranoidní troska žijící v paralelním světě, ale mentálně budu šťastnej. 😁 Kuwa, dává mi ta série pěknej kouř do hlavy, ale přesto, že se každou chvíli otočím, jestli za mnou někdo není a bojím se otevřít skříň, tak to dosmahnu do konce. 😂

plakát

Holka na krátkou trať (1984) (TV film) 

Pěkná sonda do roku 1984, takhle nějak jsme holt žili. Moc možností, jak se realizovat, nebylo. Takže i děj filmu je takovej syrově jednoduchej. Mimochodem, je to rok kdy Queen natočili slavnou I want to break free.

plakát

Zóna zájmu (2023) 

Spoiler : Film, ve kterém se dějí normální věci za nenormálních okolností, zvuková kulisa tu hraje prim a dech mi vzala scéna plánování nového efektivnějšího krematoria, jako kdyby se jednalo o plnění běžného pracovního plánu. Akorát že na jeho konci měli být další statisíce mrtvých.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Pozor spoiler : Na filmu jsou zajímavé pouze dvě věci: 1.zavádějící název, 2.melancholický pavouk. Jinak je to nuda a žádné sci-fi i když jsou tam vesmírné kulisy. Psychologická bramboračka.

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Povedený cover stejnojmenného belgického seriálu z roku 2018.