Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Magnus sa obáva, že Alice žije vo svete fantázie. (Apple TV+)

Recenze (4)

Robopes 

všechny recenze uživatele

Já vám říkám, že skončím jako schizofrenní paranoidní troska žijící v paralelním světě, ale mentálně budu šťastnej. 😁 Kuwa, dává mi ta série pěknej kouř do hlavy, ale přesto, že se každou chvíli otočím, jestli za mnou někdo není a bojím se otevřít skříň, tak to dosmahnu do konce. 😂 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paralelna realita, v ktorej sa momentalne nachadza Paul. Konecne vidime "vidiny" z predoslych epizod vo svojom povode a mozeme chapat ich zasadenie. Depresivna, ale atmosfericka cast plna kozmonautovych vycitiek a zmateni, ktorych dovody sme nemuseli uplne chapat pri kozmonautke Jo v predoslych dieloch. Beznadej k zaveru vynikajuco podrtrhuje song  Lullaby od skladatela Bena Salisbury a umelkyne Suvi-Eeva Aikas. 75% Parada. Napriek tomu, ze Noomi a jej linia je odsunuta uplne do uzadia. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nálož odpovědí a řekněme vysvětlení na 80% otázek (pár zásadních stále chybí). Za mě důkaz jak špatně je seriál napsaný. Během jedné epizody šlo odvyprávět, co se z druhé strany zmateně patlalo epizod pět a zdaleka ne s tak dobrým výsledkem. Pozn.: samozřejmě s holčičkou filmaři kvedlají stále náhodně (pihu mizí a obětuje se zcela bez konceptu). Dokonce se jednou na spodní čelisti Rosie udělal pupínek (scéna se skříní v Rusku), který v druhém záběru zmizel… protože byla v záběru najednou Davina). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama