Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 233)

plakát

Snídaňový klub (1985) 

Nebudu kecat videl jsem až v roce 2022 v tom roce války. A nebyl jsem nadšen. Parta puberťáků co je po škole aha to je fakt děs. Ale poslední půlhodina mě úplně pohltila. Byl jsem jak v transu. Naprosto chápu, že to dostává takové hodnocení. Wau

plakát

Případ: Ponorka (2020) (seriál) 

Naproso úžasné a příznám se že jsem o tom příběhu neměl ani tucha. Natočeno dost podobně jako Dánsko-Švédský seriál most, takže pro labužníky super. Dost mě to paradoxně přípomíná tu holku z Prahy z Letňan, která se vrátila z dovolený úplně šťastná a ještě ten večer spáchala sebevraždu z deprese, kdy se 3x bodla do srdce a pak po sobě uklidila ten svinčík v kuchyni a její kamarád muslimskej delaer a druhá spolubydlící na ní u toho koukali a byly tak v šoku, že ji nepomohli :) Naši luxusní vyšetřovatelé pak úplně nechtěně nechali spálit tělo než proběhla pitva. No to se holt stává takové sebevraždy. Ale zpět k seriálu. Pro milovníky severských krimi a zvlášť podle skutečné události se bude hodně líbit. Je skvělé jak si seriál na nic nehraje a prostě se snaží zachytit celé to zdlouhavé vyšetřování aniž by ukázali vyníka po celý seriál.

plakát

Podvodník z Tinderu (2022) 

Trošku nechápu, že jsou ženy (muži) kteří dokaží uvěřit takovým kravinám. Ale jako sociální téma naprosto skvělé. Blbka z anglie/norska je sice bez práce  a bez peněz, ale stále věří v prince na bílém koni, který jí zaplatí všechny dluhy za krypla co v životě nemakal, ale šukal s malým pérem. Trošku smutný příběh, ale Netflix dokumenty umí.

plakát

Láska přes okno (2022) 

Já moc po pravdě nechápu zdejší hodnocení. Jestli je z nás národ nových puritánů nebo co komu přesně vadí. Clara Galle je fakt krásná a líbí se mi, že je tu i dost odvážná a na teen filmík docela slušné soft porno i když to je opravdu okrajové. Film je ale pěkně rozjetý a dobře se na něj koukalo. Obě dvě hlavní postavy se k sobě hodí a když už je to love story tak mi ani nevadilo přirovnání "chudá kočka a bohotý idiot".

plakát

Odhalení (2019) (seriál) 

Místy zbytečně zdlouhavý neuvěřitelný příběh. Jsem zvědavý co na mě vymyslí v příští serii, protože tohle je něco neuvěřitelně ukrutného.

plakát

Věřte mi: Únos Lisy McVeyové (2018) (TV film) 

Takový nenápadný filmík úplně zahrabaný hluboko v netlixovým moři a přitom takový skvost. Katie Douglas mě překvapila jak moc dobrá v té roli byla. Přitom takový prcek, kterýmu nikdo nevěřil. Opravdová Lisa však musí mít trauma do teď. Vynikající film.

plakát

Shiny_Flakes: Náctiletý drogový baron (2021) 

Jeho naivní příběh je až neskutečný. Už ten nápad prodávat a mít všechny drogy doma je blbost. Možná proto to nikoho nenapadlo a on tím, že nemá žádné morální zábrany tak proč ne. Ale z dokumentu je jasné, že Maximilian Schmidt není zvlášť brilantní, ale osamělí. Nemá žádnou rodinu, nebo o ni tak nepřemýšlí. Matka se o něj nikdy nestarala a vůbec si ho nevšímala. Otec neznámí. To pro dospívajícího kluka musí být strašný a tak se uchílí k tomu, že se nikdy citově neangažuje a otupí se do takové míry až se z něj stane zločinec. A i proto je aktuálně opět stíhaný, následky ho nezajímají. Jinak naprosto precizní dokument.

plakát

Kitz (2021) (seriál) 

Takovej hrozně povrchní seriál. Drama jak z prdele. Hlavní představitelka je dost hnusná tak to vykoupily Valerii Huber, která je zase moc krásná. Ale asi to tak má být jako v každé správné telenovele. Nicméně tomu až tak moc křivdit nemůžu, protože jsem to dokoukal celé.

plakát

Jolt (2021) 

Některý holky se umí narodit. Kate i skoro v 50 řádí a vypadá jako dvacítka. Jasně filmek je trošku trapný a příběh dost odfláknutý, ale Kate se mi líbila. Je to taková silvestrovská jednohubka nic víc, ale hodnocení, které tu má si nezaslouží.

plakát

V rytmu srdce (2021) 

Když jsem si toho na Apple TV+ všiml, tak se mi do toho nechtělo, protože francouzská předloha je takřka dokonalá. Říkal jsem si, že to bude jako kousat čokoládu před návštěvou zubaře. Ale filmaři našetěstí originalitu nezmrvili, tak jak to umí snad jen v americe. Jistě nějaké drobné rozdíly by se našli, ale ve směs je to to samé. Emilii Jones jsem do dneška vůbec neznal, ale tady mi přišla sympatická a půvabná. Jelikož originál byl za 5* tady to hodnotím maličko, ale opravdu jen maličko jinak.