Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 232)

plakát

V síti (2020) 

Viděl jsem verzi 15 a stačilo mi to. Už od prvních záběrů jsem si říkal, že to není možný. Jako ano jako chlap, máme svý chuťe a touhy, bez rozdílu pohlaví, ale tohle ? šukání se psem a ještě, že se jim to jako líbí jinak by se jim to nedělali ? Že je ti 12 je tvůj problém ? Tohle prostě nedávám.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Do kina jsem se těšil a jsem velmi mile překvapen. Nevěděl jsem, že hlavní herečka je ze slovenska a že se nechala předabovat do češtiny a ani jsem to nepoznal. Nemůžu pohádce nic vytknout protože byla úžasná. Efekty, herci a hlavně hudba :)

plakát

Emily in Paris (2020) (seriál) 

Nečekal jsem, že by mě takový nesmysl mohl bavit, ale Lily Collins je prostě sladká :)

plakát

Nad ránem (2019) (seriál) 

Některé díly se nepovedly, ale celkově je to zábavný seriál se zajímavým, ale ne moc love story koncem. Nejlepší díl byl 8, který byl celý flashback, což o něčem vypovídá. Jo a Sophie Simnett je kus

plakát

Ďábel (2020) 

Bůh sem a bůh tam. Tom Holland je dobrý herec, ale toho boha tam bylo až moc a já na tohle nejsem.

plakát

Ragnarök – Konec světa (2020) (seriál) 

Všech 6 dílů jsem zhltnul na posození jak čokoládu s oříškama. Seriál je luxusní a hlavní hrdina mi sedl, bohužel mi vůbec nesedla jeho matka, ale co se dá dělat. Jinak díl od dílu lepší a lepší podívaná. Jsem velmi spokojen. Už se těším na druhou serii, pokud bude.

plakát

Biohackeři (2020) (seriál) 

Velká škoda otevřeného konce, kdy jak víme netflix jen tak neoznámí jestli bude druhá série :( tohle mi vadí nejvíc, kdyby to nějak důstojně ukončili třebo o jeden či dva díli navíc, asi bych se nezlobil

plakát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

Jasně asi budu seriálový nostalgik. Bylo pár dílů, který se mi nijak zvlášť nelíbyli, ale celkově jde o super seriál, který má u mě místo. Staří známí jsou pořád rivalové a minulost vidí kažým po svém. O to víc mě překvapil závěr druhé série. Těším se na 3, ale kdo ví kdy bude. Údajně 2021 na netflixu

plakát

Vojenská pilotka (2020) 

Výbroně natočeno i když jak film prozrazuje na začátku nemá se skutečnostní nic společného. Ale i tak velmi zdrařelé a musím tady Indii (ač jejich IT nemám moc rád) pochválit. I oni umí točit dobré filmy a není to poprvé. Nejdříve letuška ( filmomagorici si vzpomenou) a teď pilotka.

plakát

Atletka A (2020) 

Nejvíc pedofilů na světě je v Německu a v USA. Možná je to tvrdý, ale vzpomeňme si například na zneužívání chlapců v církvy, kde bylo USA vůbec v nějvětším měřítku. Ano taky je to ohromná zemně, ale USA Gymnastics zase tak velké není. Příběh je dobře natočený a emotivní a plus hraje i skutečný soudní přenos. Tohle by si měli pouštět všechny děti před vstupem těchto diktátorských klubů.