Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 235)

plakát

Control Z (2020) (seriál) 

Španělé umí dělat seriály i když tento byl slabší, ale koukatelný. Hlavní hrdinka neni typickou kráskou a jsou tam slepá místa, kde si divák řekne, že by na to přišel sám. O Hackingu tady opravdu není řeč, je to spíš trapný než založený na počítačové vědě. Tvůrci evidentně neví co hecking je. Ale i tak musím hodnotit kladně

plakát

Jednotky vesmírného nasazení (2020) (seriál) 

Některé díly luxusní některé nudnější. Celkově pěkně koukatelné až na ten otevřený konec. Zas nemůžu říct, že bych se celkově zlobil.

plakát

18 dárků (2020) 

Tak tohle jsem nečekal a vůbec se mi do toho nechtělo. Podle popisu jsem si říkál, že to bude něco na námět p.s. miluju tě. Prostě dárky k narozeninám že ? nic víc nic míň. Nakonec z toho Italové udělali nádherný příběh, který začíná a končí na naprosto skvělích herečkách a na překrásným příběhu. Děkuji

plakát

Aaron Hernandez: V mysli vraha (2020) (seriál) 

Dost zajímavý dokument o nadějným sportovci, po kterém teď ani neštěkne ani pes. Některé scény byli naprosto zbytečně a ve finále nevysvětlené to mi trošku vadilo, příjde mi, že jen chtěli navýšit stopáž, nicméně konec dokumentu výrazně předčil očekávání, kdy člověk neví zdali má nebo nemá vliv CTE na chování. Rozhodně jsem se poučil.

plakát

Vyproštění (2020) 

Trošku jako kdybyste hráli CoD. Jako vážně, tak se mi to líbilo, že jsem zapnul xbox a zahrál si :)

plakát

Obhájce nevinných (2019) 

A on snad někdo čeká, že v usa zvláště na jihu usa mají černoši nějaká práva? takhle naivní nemůže být nikdo ani v tzv demokratické době. Jeden z řad filmů, který ukazuje na pokřivenou spravedlnost, ale souhlasím, že oproti času zabíjet je to slabí odvar. Že je to podle skutečné události na tom nic nemění, protože kdyby nebylo, stalo by to za starou bačkoru. Ale dlužím omluvu, dělám tady z amíků rasisty, ale u nás to není jiné. Moje ex má Egypťany za čerou smradlavou lůzu, takže jde spíš o celosvětové odsouzení lidí jiné pleti za zločiny, který skutečně spáchali lidi jím podobní....uuu to jsem si zafilozofoval.

plakát

Code 8 (2016) 

Přiznám se že tohle je slibný trailer k filmu, ale podle zdejšího hodnocení to nebude až tak moc úchvatný. Ale i tak se na to podívám, protože mě to rozhodně zaujalo.

plakát

Díra (2019) 

Fuj to byl hnus. Tohle nemohl natočit nikdo normální :) Jako opravdu to je jeden z nejvíc pochmurných snímků, které jsem kdy viděl. Přes to, že hodnotím průměrně, není to odraz "umění" kterým je to natočeno.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Série 1 (2017) (série) 

WARNING SPOILER Nevím teda jak na tom budou další serie ale až na pár nelogických věcí (například jiná barva kalhotek) to je velmi dobře promyšlené. Jsou zde nějaká nesrovnalosti a občas mi příjde profesor trošku mimo, ale některé zvraty jsou až báječné. První serii jsem zhltnul asi za dva dny. Parádní podívaná a rozhodně jeden z nejlepších seriálů na netflixu.

plakát

Lítám v tom (2009) 

Pardon ale mě to zas tak moc neuchvátilo, Anna je roztomilá holka, ale ani tak to moc nevylepšila. Za mě hůr než průměr.