Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

Helo 

všechny recenze uživatele

Ačkoli se tady jedná o téma mně blízký a je to pro mě vlastně seriál z ranku Silicon Valley/Mythic Quest, tak HBO i Apple se s tím poprali daleko líp. Protože vedle tématu tyhle seriály staví na postavičkách, což v tomhle případě na rozdíl od předchozích dvou jmenovaných úplně nevyšlo. Ať se totiž Carell snaží, jak se snaží, tak mě prostě nesedí a jeho postava je ve většině případů nezajímavá a nevtipná. A v tomhle není jediná. Druhá hlavní postava, kterou hraje Malkovich je totiž stejně nevýrazná a trochu jí zachraňuje právě alespoň jeho hereckej projev. Lehce to tak zachraňujou aspoň vedlejší figurky Carellovo asistenta a Jian Yang... ehm, teda Chan, kterýho si půjčili ze Silicon Valley a kterej tam stejně válel 10x víc za použití 10x míň slov. A pak je tu Fuck Tony, kterej funguje naprosto bez problémů. Jenže vedlejší postavičky to nemůžou táhnout a když je kromě projevů Fucka Tonyho a pár dalších výjimek jinak celej humor takovej unylej a nedokáže dát ten takzvanej "punch", tak je to prostě špatně. A stejně špatně je i to, že tu moc nefunguje ani dramatická stránka věci. Je docela zvláštní něco takovýho napsat, ale český Cosmo tu cestu na Měsíc zvládlo o dost líp. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Popkulturní kosmická satyra trumpovské politiky.  Asi přesně to, co by jste čekali od seriálu se Stevem Carellem. On a John Malkovich to celé táhnou….na ostatních postavách se mělo ještě zapracovat, nebo je jinak obsadit. Zasazení do prostředí nové vesmírné složky americké armády mne baví. Co však hapruje, je vyváženost jednotlivých epizod. Humor taky občas vyznívá do ztracena a tak napadá vás, to co mne? Carell – Kancl – Gervais? Pořád nic? Jen si tak říkám, jak by to celé dopadlo, kdyby vedení Netflixu vytočilo na telefonu číslo právě Ricky Gervaise. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná komédia, ktoré ale stráca na veľa nie dobre mierených vtipoch. Niektoré vyjdú fantasticky a niektoré sú trápne, alebo ich ani nepostrehnete. Škoda, ale druhej sérii šancu dávam, pretože casting je výborný. UPDATE PO DRUHEJ A ZÁVEREČNEJ SÉRII: Nečudujem sa, že ten seriál ukončili. Malo to fajn momenty, malo to fajn kasting, ale nejako si to nevedelo vybrať, čo to bude, pretože vtipné momenty striedali aj sem tam vážnejšie a moc to tam nesedelo. Chceli z toho mať paródiu na súčasnú NASA alebo iné vesmírne zložky, ale skončilo to na polceste. Oproti tomuto je Avenue 5 ďaleko lepšie. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Čím raději máte vesmír a jeho dobývání, tím víc vás bude tenhle seriál bavit. Je to především komedie se skvělým obsazením (Steve Carell a John Malkovich jsou dvojice, kterou bych dokázal sledovat hodiny a hodiny), ale potěšilo mě, že to na druhou stranu není jen legrace a že postavy mají i svoje vážnější lidské momenty a že stejně jako o smích jde o příběh, který se postupně hezky vyvíjí. Co do komedie z dílů jasně vyčnívá ten druhý, při kterém jsem se smál od začátku do konce, ale vážně to neznamená, že bych se u ostatních nebavil. Druhou řadu bych prosil co nejdříve. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Duo Carell / Daniels ve mně trochu nahlodalo myšlenku, že když jejich spolupráce fungovala jednou, tak bude fungovat znovu. A trochu jsem pravdu měl, humor z legendární The Office tady zůstal a občas je hodně povedený, jenže je ho tragicky málo. Seriál nesmyslně skáče od komediálních dílů k dětinským rádobydramatům, které bych se nebál odvysílat na ČT Déčku. Po shlédnutí se neubráním kritice, že celá show vznikla pouze a jedině za účelem kritiky prezidentství Donalda Trumpa, na jehož účet je asi tak každý druhý vtip nebo komická situace. Je to určitě vznešená myšlenka a nebylo by to poprvé, kdy by zábavní průmysl sloužil k politické kritice a satiře, ale zastávám názor, že by zároveň měly být dodrženy kvality kinematografické. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Netflix získal ochrannú známku pre frázu "Space Force". (Weezy22)
  • Seriál je voľne založený na základe veľkého plánu Donalda Trumpa na rozdelení Air Force Space Command na vlastnú skupinu zvanú Space Force. (Game90)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama