Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

zdenzo 

všechny recenze uživatele

VESMÍRNÁ HLAVA 22, KTERÁ KUPODIVU FUNGUJE Nejprve jsem se bál, trailer i poster vypadaly hrozivě. Carell mi také poslední dekádu nesedí. Ale příjemné překvapení. Jasně, místy úlety, ale výkony Malkovich - Carell jsou super a humor střílí do vlastních US řad politické korektnosti a stereotypizace přesně a i nadčasově (I am happy to be black on the moon...) Nenechte se odradit prvoplánovanými hodnoceními těch co nedokoukali. 3,7* ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré, na plnou to není, ale na 80% určitě. Vtipů je hodně, nejedná se ale většinou o klasický konverzační sitcom humor. Pokud máte jen minimální povědomí o americké historii a současnoti, tak o hodně vtipů přijdete, a asi vám to příjde nudné. Je dobré mít minimálně povědomí o tom kdo to je POTUS, FLOTUS, AOC... Jako pozitivum beru to, že je tu sice dost vtipů na Trumpa, ale seriál se nebojí strefovat i do míst kam by se v rámci dnešní korektnosti leckdo nevydal. Na sitcom působí tento seriál hodně draze, takže je předpoklad, že by mohli být další série. ()

Reklama

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavý komediálny seriál, ktorý sleduje stanicu Space Force ako sa snaží znova dostať na Mesiac. Jednotka Space Force musí čeliť výzvam ako konkurenčným krajinám aj osobným problémom a denným výzvam. Seriál sa zo začiatku pekne rozbehol, super humor zábavné situácie, pekné prostredie. Ale ku koncu seriál trochu stratil na humore aj na zaujímavosti a začal sa vliecť a zbytočne chodil okolo horúcej kaše. Ale pobavil ma. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Fú, riadny bizár! :-) Je to taký patetický patrionizmus, že nemám pochybnosti, že je to celé paródia, čo podľa mňa veľa ľudí s ohľadom na hodnotenia a komentáre nepochopila. Obe hlavné postavy výborne napísané. Teda tých bolo viac, ale okrem hlavnej dvojky to boli viac menej iba ploché archetypy slúžiace skoro iba na hahaha. Ale Carell s Malkovichom, to bola pastva. Jednak strašne dobre to hrali, ale hlavne tie ich postavy mali viacero rozmerov ako si tipneš na prvý pohľad. Carellov generál Neird nie je iba večný "průserář", čo chce ako bývalý vojak všetko riešiť bombou a Dr.Malroy (Malkovich) mierumilovný slniečkový vedátorko. Občas sa tieto ich vlastnosti fatálne striedajú. A k záveru skoro každej epizódy príde taká nie až moc vybičovaná sentimentálna dochuť. Uvidím ako sa bude dariť ostatným sériám, ale za mňa zatiaľ výborné. Teda... Za pár hluchých, alebo zatiaľ nevysvetlených miest zatiaľ. Tie ale myslím, že dajú zmyseľ v blízkej budúcnosti. Dúfam. :-) ()

maestrotatum 

všechny recenze uživatele

Jedného dňa charakterovo veľmi nízky človek so zlou a ryšavou prehadzovačkou povedal, že by chcel mať svoje Vesmírne sily, keď už sa námorníctvu či pechote tak darí ničiť iné krajiny... ale to je záležitosťou svetového mieru. Prečo by to však nemohol byť skvelý námet pre seriál ? Je a aj seriál sa vydaril. Diel od dielu je lepší. Dobrou voľbou bolo postaviť na čelo práve Michaela Scotta. Malkovich a Carell spolu príjemne ladia, humor nie je prehnaný ani silený. Všetko do seba pekne zapadá a v konečnej výslednici badateľne poznať zrelú lahkosť vtipu a irónie, ktoré musia ulachotiť snáď každému. [79%] ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Steve Carell sa dopočul o vládnom vyhlásení o vesmírnych jednotkách, na základe čoho navrhol túto tému pre seriál. Zavolal Gregovi Danielsovi a povedal mu dve slová: "Space Force." (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama