Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (2 038)

plakát

Supernova (2000) 

Začátek se skokem je pěkný, ale pak už film nemá vůbec, ale lautr vůbec co nabídnout.

plakát

2012: Soudný den (2008) odpad!

Tolik hoven dohromady nesemele snad ani Agrofert!!!

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Ale jo, mně se to líbilo. Děj není nic objevného, jistě, je to mix Trona a Matrixu. Ale zároveň je to parádní akční jízda od začátku do konce, která i přes poměrně dlouhou stopáž nenechá diváka se nudit. Autoři tam nacpali snad všechno, co se jim v osmdesátkách povedlo vyškrábnout, za zmínku stojí také dobrá Silvestriho hudba. Přitom je film spielbergovsky bezpečný - nemluví se tu sprostě, umírá se jen virtuálně a hlavním hrdinům nic nehrozí. Steven se vrátil k tomu, co mu šlo vždycky nejlíp - k filmům pro děti, i když v tomhle případě pro odrostlé děti.

plakát

Velké kozy na Havaji (1987) 

Nebejt těch tun nahatejch koz a chlápka s raketometem, v podstatě by to moc nevybočovalo z běžné produkce, která je k vidění třeba na TV Barrandov.

plakát

Gravitace (2013) 

Ten film si úplně žádá o alternativní DVD-bonus konec, kde by Sandra vylezla z rybníka, zjistila že dopadla do Severní Koreje a z lesa by jí odpráskla hlídka jako amerického špióna :) Pak bych dal o hvězdu víc. Tady mi vadí, že pěkně budovaný status filmu přísně založeného na vědeckém základě dostane v půlce na frak kravinami v zájmu akčnosti.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Tom Cruise je lama a v týhle hře si musí pořád loadovat uloženou pozici. Ale jinak celkem fajn.

plakát

Prasomilové (2018) (TV film) 

Nehodnotím ty lidi, hodnotím ten dokument. Záměrně je bez komentáře, aby si na ty lidi udělal každý názor sám. Já jsem si ho udělal.

plakát

Laciný detektiv (1978) 

Celkově je to příjemné na koukání, ale to je jen stylizací. Film obsahuje spoustu WFT míst, což je dáno tím, že je to parodie. Jenže to je hlavní kámen úrazu - parodie by měla být pořádně vtipná. U o dva roky novějšího "Připoutejte se prosím!" jsem se často smál nahlas, tady jsem se sotva občas pousmál.