Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Nápad a začátek dobrej, nicméně pak až na pár světlých momentů je chování lidí úplně stupidní, obsahově plochý, prazvláštně vykonstruovanej děj, vlastně typicky český shaize..

plakát

Špičák (2009) 

Jeden z nejbizarnějších filmů co jsem kdy viděl.

plakát

Spectral (2016) 

Průměrný Bé, který bych doporučil, je-li po zhulení chuť na něco akčního, jednoduchýho, s ne moc dobrou, ale ani ne úplně dementní zápletkou. Není tu zbytečně moc keců, takže člověk nemusí tolik číst/poslouchat/přemýšlet, je tu hodně akce a celkem slušný CGI. Akorát proč zrovna Moldavsko.. jakožto nejchudší země v EU, určitě nebude ,,lít miliardy do vojenskýho výzkumu". Tam jsou rádi, že maj koně za povozem.

plakát

Život (2017) 

No, typický béčko. Těch 6 idiotů si zasloužilo chcípnou, když nejsou schopný zabít půlkilovou chobotničku.

plakát

Naprostí cizinci (2016) 

Filmy odehrávající se v jedný místnosti se mi líbí a tenhle nebyl vyjímkou. Dobře zahraný, sem tam docela funny džouk. Nápad zajímavej, i když na konci trochu moc přehrocený. Já se bavil a to je hlavní. 85%

plakát

Muž jménem Ove (2015) 

Nevim proč se pořád na ty severský komedie tak těšim, většinou se z nich nakonec vyklubou pěkný sračky. Ani jsem to nedokoukal.

plakát

Mělčiny (2016) 

Celkem dobrej film. Určitě neurazí, jen ten žralok mi přišel jakejsi moc nahajpovanej, jak kdyby neměl celý dny napráci nic lepšího než číhat v jedný zátoce na chudáka surfařku...ale to by pak film neměl to napětí a pořádně děj. Pěkný 3*.

plakát

Demolice (2015) 

Nerozumim o cem ten film byl ci co chtel vlastne rict. Jediny moje zasmani u tyhle ,,komedie"(wtf?) bylo lehky uchechtnuti, kdyz se mu v nemocnici v automatu zasekly bonbony, jinac jsem v podstate koukal na takovou melancholickou sebedestruktivni nudu. Vselijaky chovani Gyllenhaala bylo nelogicky, nerealny a celkem i nezabavny. Na jednu stranu dospelej a asi i inteligentni clovek a po smrti svy (ne)milovany zeny se zacne chovat jak retardovany decko.