Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (65)

plakát

Angel Heart (1987) 

Soukrome ocko zvykle na obycejne spehovani a na lehke podvody dostane zabrat krvavym hledanim cloveka, o nemz kazdy prohlasuje, ze je davno mrtvy. Ale "budoucnost uz neni co byvala" a tak se Harold Angel musi smirit s tim, ze vlastne nevi kdo je a ze jeho otazniky zahalene sny=jeho vlastni vzpominky. Mickey Rourke podle meho exceluje (mozna poprve a naposled) a herecky prevysuje klasicky sibalsky usmivajiciho se De Nira.

plakát

Backcountry (2014) 

Pro me nejintenzivnejsi filmovy zazitek roku hned po Room.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Já se vlastně docela dost dobře holywoodsky pobavil. Všechno tam tak krásně přehnaně cyber-cvaká, rotuje, i mrknutí oka je ozvučené, přesně tak aby náročné oko mé momentální nenáročné divácké nálady ani na vteřinu nepřestalo věřit, že je to dokonale promyšlený popcorn.

plakát

Blbec k večeři (1998) 

Kratke a pritom vyzivne...."Teda, ten ma vazne potencial, mozna i na mistra sveta!".

plakát

Cestování na okraj vesmíru (2008) (TV film) 

Nepreruseny prulet vesmirem ma za cil najit zemi podobnou a hlavne obyvatelnou planetu. Prumerny clovicek bez hlubsi znalosti vesmiru se z tohoto skvostu dozvi o nehostinnych koncinach vesmiru doslova perly.

plakát

Dantovské peklo (2010) 

Nadejny rozjezd ale od pulky tempo ztraci az se z toho vyklube nekonecna rezba. 3.5*

plakát

David Brent: Na turné (2016) 

V ramci obsahu a provedeni tri hvezdy, za klasickou trapnost ala the office hvezda navic.

plakát

Dealer II (2004) 

Lepsi nez jednicka, prvni velka scena z bordelu je proste luxusni :D

plakát

Dějiny násilí (2005) 

Film mi náramně sednul do nálady i do momentálního filmového vkusu. Mortensenova dvojrole byla hodně přesvědčivá, 5hvězdiček díky němu.

plakát

Divá zvěř (1997) 

Moje první Kimovina, pozdě ale přece. A konečně vím, co znamená, když někdo scény z jeho filmu nazve "fakt krutě brutálními". Film je plný krve, ultranásilí a kontrastních milostných scén. Některé iracionální zvraty v hlavách hlavních postav mi vůbec nedávaly smysl, ale přesto jsem jim to věřil. Chung-hae mě dostával svou proradností a zrádností, na druhou stranu to je naivní romantický snílek a vyzařovala z něj čistá duše. Hong-san zas představuje neohroženého správňáka, fyzicky i psychicky zdatného natolik, aby odolával parťákovým kamarádským projevům, po kterých většinou následovala jeho nepochopitelná zrada kvůli penězům a zakázané lásce. Ideální mafiánská dvojka k pohledání. Celý snímek je vlastně příběhovým propletencem od začátku až do konce a kdyby tyto linie byly více prohloubené, dal bych hvězdiček pět.