Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (37)

plakát

Lucy (2014) 

Upřímně nechápu místí nízké hodnocení. V klidu bych Lucy přirovnala k Lola běží o život a ta rozhodně nízké hodnocení nemá!

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Byla jsem trochu smutná, když jsem odcházela z kina. V LOTRovi byly Arwen a Eowin nadpozemsky krásné, Gilmli měl mimiku a Legolas skákal po slonech. Teď Legolas skáče po trpaslících. Proč jsou někdy scénáristi tak sebestřední blbci? Nádherné pasáže z knížky uplně vynechají (více o Meddědovi atd.) a místo toho si vymýšlí nějaké genderově korektní nové postavy(které ale nemají zastání v knize, takže vlastně neexistují a nedokážu si představit, že by se jejich příběh někam vyvíjel, plus nejsou rozhodně nadpozemsky krásné), Azogech, nezabedněných sudech (které by se prostě musely potopit).... moc moc neuvěřtelných pasáží a jedna pěkná písnička nakonec ,aby byl aspoň dobrý pocit. Nekteré pasáže byly ale fajné, třeba : " Co je tohle, mutantní skřet? Můj syn Gimli...."

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

Byla jsem na tomhle seriálu skoro závislá. Škoda, že většina pasáží, kde Sookie zrovna s nikým nic nemá, je vlastně uplně nudná, protože je vyplněná nějakou pitomou slátaninou typu převtělené čarodějnice...

plakát

Sicko (2007) 

Moc pěkná sonda do skrytých zákoutí, ale pozor, populismus vám bude skoro odkapávat z DVDčka...

plakát

Věc (1982) 

Celou dobu jsem se upřímě smála:-D doporučuju!

plakát

Rodinná pouta (1982) (seriál) 

díváme se na to v anglické konverzaci a je to skvělá učební pomůcka:-D celkem v pohodě seriál, překvapilo mě, jak je nízce hodnocený!

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Bohužel jsem přišla do kina asi příliš stará. Alenka je pohádka. Pro hodně malé děti.