Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Zatmění patří k nejlepším dílům celé Twilight ságy a zatím je rozhodně nejlépe natočené. Jacoba konečně někdo naučil hrát tak, že to nevypadá tak uboze jako dříve, nicméně stále má ještě co dohánět. Bohužel herci se ve Twilight velmi často mění, není divu, když mají filmy takovou úspěšnost. Ačkoli se David Slade tolik od knižní předlohy neodchýlil, zdaleka se film knize nevyrovná.

plakát

2012 (2009) 

Další z katastrofických filmů Rolanda Emmericha. Průběh konce světa i následky jsou rozhodně zajímavým nápadem. Nicméně ačkoli se mi film líbil, nemůžu dát víc než 3 hvězdičky. Je až neuvěřitelné, jak hlavní hrdinové vždy zvládnou vše právě včas a ačkoli za nimi vybuchuje sopka, oni jsou vždy rychlejší. Celý Washington je omámen, ale první hlavu zvedne americký prezident. 6 miliard lidí muselo umřít, aby se jich pár set zachránilo. Nápad zajímavý, ale až příliš podobný Dnu poté s příliš předvídatelnými scénami. Ale co byste také chtěli od katastrofického filmu :)

plakát

Nakonec zemře (2010) (amatérský film) 

Krásně udělaný film. Takhle jsem se teda už pěkně dlouho nelekla, nemělo to chybu. :)

plakát

Tupíři (2010) 

Jedná se vcelku o pěknou parodii na Twilight, ale kdo filmy Stmívání ani Nový měsíc neviděl, některé vtipy pravděpodobně nepochopí. Někdy se člověk opravdu zasměje, jindy si říká, zda má film vůbec dokoukávat do konce. Libilo se mi, jak autoři propojili oba filmy Twilight ságy v jeden a také to, že se zaměřili na scény, které mi ve filmu vadily a dovedli je do zábavnějších rozměrů (např. neustálé vzdychání Belly a její výkřiky během noci). Ve filmu se neobjevují tak nechutné scény jako v Date movie nebo Epic Movie, nicméně kam se film hrabe na Scary Movie.