Reklama

Reklama

Nakonec zemře

(festivalový název) (amatérský film)
  • Irsko He Dies at the End
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Irsko, 2010, 4 min

Režie:

Damian McCarthy

Obsahy(1)

Muž je večer sám doma a dělá si na počítači test, který mu má říci, jakým způsobem zemře. Počítač mu klade stále znepokojivější otázky a muž začíná stále více pochybovat o tom, že je v bytě skutečně sám. (choze)

Recenze (362)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavý počin, na scéně takříkajíc amatérské, nikterak však zanedbatelný svým obsahem. Abych řekl pravdu, od začátku jsem byl zvědavý jak to dopadne, a i když jsem tušil jak, přesto jsem se na konci neopanoval a mým tělem projel ledový chlad strachu. Na čtyřminutovém snímku není co prozrazovat, to zkrátka musíte vidět. Výtečný kraťas. 80% ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Absolútne atmosferické inferno prevedené v amatérskej rovine na úrovni minimálnych nákladov a len s pár rekvizitami. Budovanie hororovej atmosféry a strachu z nevedomosti predstavené len za pomoci chatu je aj na dnešnú dobu neuveriteľne originálne. Je to síce námet vhodný skutočne len na kraťas ale pre mňa osobne nanajvýš zaujímavý... ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Jste také znuděni novými horory? Ubohost některých kousků vás vede k přesvědčení, že už se nemůžete bát? Pak právě vy zpozorněte! Na vaše obrazovky přichází zcela nový Ultimate Horor McCarthy! Máte už po krk zdlouhavých filmů? Kdo by chtěl vysedávat hodiny před televizí. HyperDamian vás obere ne o hodinu vašeho času, ani čtvrthodinu; trvá neuvěřitelné čtyři minuty! Každý zná to noční vysedávání a oddalování odchodu do hajan. Nezajímalo vás někdy, co by se stalo po odpovídání na online psychopatický dotazník? Proč si socha opičky zakrývá oči? Nebo co se děje za vašimi zády? Na tyto a mnohem více otázek vám supernový HDATE odpoví za pouhopouhé čtyři minuty! A to není zdaleka vše! Pokud zhlédnete tento film do dvaceti tří minut, obdržíte zcela zdarma menší infarkt od společnosti McCarty bububu s.r.o.! Navíc, se 100% zárukou spokojenosti! Ale to stále není vše! Prvním dvaceti třem nejspokojenějším divákům zašleme zcela zdarma McCartyho nový kousek s pseudonázvem Dostaň infarkt II. ! Neváhejte a dívejte se! Pomozte nám zkrachovat! 90% ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaná básnička od Vodňanského Grizzly, kterou jsem jako dítě neměl rád, protože byla na mé slabé nervy až moc drastická: Pojďte Něco Vám povím Ale neohlížejte se Což abychom zmizli Pojďte Něco vám povím Ale nebojte se Za náma jde grizzly Je vysoký šest stop Dělá Hop hop hop Pojďte Něco Vám povím Ale neohlížejte se Což abychom zmizli Pojďte Něco Vám povím Ale nebojte se Za náma jde - Uááá Pozdě! Pozdě! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama