Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Matrix

Matrix (1999)

"There is no spoon..."

Věčný svit neposkvrněné mysli

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004)

Mistrovské puzzle, které se zvláštním pocitem pozorujete a tajíte dech. Teprve až když je skládanka kompletní a vy se z odstupu podíváte jak vlastně dílo vypadá, dojde vám, že je to jedna z nejhezčích věcí co jste viděli.

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Nejenom že si Lucas napravil reputaci, ale také vrátil nové trilogii lesk té původní a dokázal, že po takové frašce jakou je Episoda I dokáže stále dělat dobré filmy. Pomsta Sithů vás vtáhne a nepustí, díky bohu za to!

L. A. - Přísně tajné

L. A. - Přísně tajné (1997)

Famózní herecké výkony, skvělá výprava a ten styl! Pro mě nejlepší film co v tomto žánru najdete.

Miami Vice

Miami Vice (2006)

Stylová záležitost se skvělým Collinem Farrelem a Jamiem Foxem. S nádechem detektivky ze staré školy, dávkou realismu a akce jeden z nejlepších filmů poslední doby.

Terminátor

Terminátor (1984)

Špička sci-fi žánru a oprávněná legenda. Arnie ve své nejlepší formě jako naprosto brilantní bezcitný stroj, křehká Linda Hamilton jako nevinná spasitelka lidstva a skvělý Michael Biehn jako její ochránce. Temná atmosféra podpořená výborným hudebním motivem a umocněná "flashbacky" z budoucnosti, které podrthávají pocit zoufalosti. Málo který film na mě kdy tak zapůsobil jako právě Terminator, který je podle mého názoru lepší než všemi opěvovaný druhý díl. Tahle akce má prostě něco víc a hodnocení nejvyšší je rozhodně na místě.