Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (26)

plakát

Falcon a Winter Soldier (2021) (seriál) 

Více konverzace než akčních scén a když už dostaneme akci, je to roztřesená kamera kde nevidím skoro nic. Těšil jsem se na tento seriál, ale nakonec je to jen průměr a velká škoda nevyužitého potenciálu. Hlavní padouch vůbec nedává smysl, jeho motiv je vysvětlen pár větami a to nám musí stačit. Chápu že se motiv přepisoval kvůli pandemii, ale radši to měli posunout. John Walker měl mít větší roli a s jeho charakterem se mělo více pracovat.

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

Jude Law táhne celý tento seriál jako extrémně konzervativní papež, který byl zvolen "duchem svatým". Postupem času upravuje své názory a na konec už přece jen tolik nevyzní.

plakát

God of War: Raising Kratos (2019) 

Extrémně dobrý dokument o nejlepší hře na PS4. Je vidět kolik toho lidi musí obětovat, aby vytvořili mistrovské dílo.

plakát

Vyproštění (2020) 

Chris se snaží zachránit syna kriminálního bosse a přitom zdemoluje půlku Bangladáše. Akčňák jak má být, jako kdybychom se vrátili o 30 let dozadu. Akční scény jsou super, příběh je tupej a zasazení se dá skousnout.

plakát

Chůva na zabití (2017) 

Moc nechápu zdejší hodnocení, přijde mi to jako super guilty pleasure kde všechny charaktery přesně sedí. Samara je tu boží, každej by chtěl mít babysitter jako je ona jen bez toho vraždění samozřejmě.

plakát

Willoughbyovi (2020) 

Ani pořádně nedokážu říct proč, ale hodně jsem se bavil. Styl animace mi ze začátku moc neseděl, časem jsem si na to zvykl. Ricky jako vyprávěč/kočka je originální, rodiče jsou super, ale nejlepší jsou dvojčata, vše co řeknou je dokonalé. Škoda jen že se to hodně zpomalí ke konci, slušel by tomu kratší runtime.

plakát

Láska, svatba, zas a znova (2020) 

Hrozná nuda, zasmějete se asi tak 2x za celý film a potom vám vnutí že podvádět je vlastně v pořádku, hlavně pokud myslíte na svého manžela.

plakát

Robin Hood (2018) 

A je tu další Robin hood. Pokusili se to pojmout moderněji a vůbec jim to nevyšlo. Pořád jsem tam viděl snahu udělat to style Guye Ritchieho, ale přitom ve všem selhali. Neskutečně promarněné talenty všech herců a speciálně Bena, který zde hraje tupého sheriffa a opravdu overall ve středověku? no taaak.

plakát

Uncharted (2018) 

Je škoda, že jsme se nedočkali o pár let dříve. Nathan je Drake.

plakát

Tiché místo (2018) 

Ach jo, nevím proč ale nesedělo mi to. Je tam na mě až moc nelogických věcí, které nedávají smysl. Emily a Johnovi jsem opravdu věřil, že jsou to jen rodiče které se snaží udržet své děti na živu za každou cenu. Zase to ale pro mě ničí konec.