Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

jako samostatná minisérie je to velmi slušný thriller a J.Foster je skvělá.  Označení True Detective zde vnímám nešťastně, nutí to ke srovnávání s předchozíma sériema a to vede pak ke zklamání a špatnému hodnocení.  Nesrovnávejte a neočekávejte to co jste viděli a budete spokojení :-)

plakát

Lída Baarová (2016) 

Osobně nerozumím proč má film až takové množství kritiky. Mě osobně se film moc líbil, na české poměry si myslím víc než slušný. Úžasný příběh české herečky, která se nebála jít za úspěchem i za cenu velkého rizika. Příběh plný napětí, dramatu, lásky i lehké erotiky, dobových aut a kostýmů. Pavel Kříž jako Adolf H. super! Nejsem žádný kvalifikovaný kritik a hodnotím z pohledu běžného uživatele, který miluje filmy z období nacismu. Větší rozpočet by asi neuškodil např. pro kvalitnější zpracování Křištálové noci. Z Hollywoodskou produkcí se to srovnávat nedá, ale na české poměry skvělý snímek !

plakát

Creed (2015) 

kdo na rockym vyrůstal nebude zklamán, příběh velmi připomíná první díl rockyho, který se snaží dosáhnout svého stůj co stůj a zároveň krásně předává žezlo mladé generaci, příjemné řekněme volné pokračování "spin off" původní serie. Hezká hudba, která opět čerpá z prvních dílů, Sly v jednom z nejlepších hereckých výkonů, kdy si prakticky zahrál svého trenéra Mickyho (ještě aby ne, defakto žije s postavou již 40 let ), strhující boxerský závěr, který vás zvedne ze sedačky. Za mě jednozačně 5 hvězd !

plakát

Dvojitý zásah (1991) 

pro mě jeden z nejlepších van dammových filmů,dvojrole uhlazeného mazánka a jeho ztraceného drsného dvojčete je parádní, zápletka slušná, akční scény se mě líbily hodně a souboje byly velmi podařené. Van Damme ve své nejlepší formě! dokonce jsem četl že je již napsaný scénař k pokračování tohoto filmu a zcela vážně se zvažuje natáčení, van damme to uvedl na svém facebooku i na www stránkách ;)

plakát

Ošetřovatel (2011) 

Opravdu nevím proč má tenhle film tak špatné hodnocení. Mě to přišlo jako výborná rodinná oddechová komedie pro menší i větší, jsem velmi zvědavý na cz dabing, ale ten původní je dokonalý ! Rozhodně doporučuji v původním znění ! Nečekejte od toho žádné umělecké dílo ani velkofilm, prostě vtipná oddechovka, která je ve svém žánru velmi povedená !

plakát

Neznámý (2011) 

Velmi slušný, dobře zpracovaný a napínavý thriller v parádní ponuré atmosféře zimního Berlína s nečekaným zvratem v ději. Jednoduchý příběh, žádné nesmyslné báchorky ani přehnané počítačové efekty! Liam Neeson opět nezklamal a navazuje perfektně na film 96 hodin (Taken). Bruno Ganz (Hitler ve filmu Pád třetí říše) alias vedlejší postava soukromého detektiva a bývalého východoněmeckého špiona byla perfektní a svým výkonem víc než okořenil celý film! Film si po většinu času dokázal udržet pozornost a napětí a dokázal i překvapit a proto mohu vřele doporučit !