Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Téma několikrát omleté, ale přesto stále vděčné. Zvířátka já můžu na všecky způsoby, jen mě mrzí že očekávaný Sly aspoň v nepatrné roli, nahodil masku Liona, no ještě že ne ropušáka. Kevinovi stylizace do Ivánků, kteří se zvrtnutím prstenu změní v Bohatýra sedne, stejně jako posledně (Hitch). K nejlepším scénám patřily pařba v klubu s gorilákem Berniem a zvířecí namlouvací briefingy s nádechem mobbingu: "Nejsi zvíře ze ZOO!" Každopádně pro mě příjemná předehra před setkáním se savci blízko vrcholu potravinového řetěžce v poněkud monstróznějším zobrazení.... ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Začátek nic moc, ale sliboval odlehčenou romantickou komedii. A byla jsem i docela smířená s tím, že to dokoukám.........do té doby, než začla mluvit zvířata. To pak bylo to pravé WTF a přemýšlení, jak slušně zmizet. Když jsem ale přijala, že jde spíš o rodinný film, pohodlně jsem se usadila a užívala si pohled na nádhernou Rosario Dawson a pár vtipů (asi 3 byly opravdu vtipné). Pokud máte rádi rodinné filmy s mluvícíma zvířátkama, Ošetřovatel není špatná volba. Já díky Rosarii a scénce s mytím vlka dávám nadmíru štědré hodnocení. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

S projekcí Ošetřovatele jsem vyčkával do doby, až sám nějakého budu mít po ruce, nakonec se ale odpadní potrubí spojující polovičku mých oblíbených komentátorů ukázalo lichým. Když snížíte výkon svého softwaru na minimum, ušetříte si návštěvu doktora na horší časy. Tak a teď bych prosil nějakou roštěnku, mám chuť vyzkoušet Griffinovy metody svádění! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem totalni kokotinu, ale tohle je takova traparna, ze se to jen tak nevidi. Vymastena variace na Dr. Doolittlea, kde tlusty hovado James chce zbalit sexy zenskou a radi mu v tom zvirata, kde kazdy ma samozrejme nejakou tu genialni radu typu hod na ni hovno, oznackuj si rajon, zastras soupere a podobne a James toho samozrejme vetsinu vyplni a nasleduje nejaka ultra trapna scena. Opravdu tady neni moc cemu se smat, snad jen super uchylackymu dabingu Sandlera, jehoz opice je jedna z mala zabavnejch veci na filmu (spolu s Jeongem ve svy typicky roli uchylaka). Aspon, ze celkove se dabing docela poved a triky taky nejsou marny, ale jinak to je opruz. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Průměrnej film na zamračený odpoledne. Podíval jsem se na to hlavně kvůli obsazení Sandlera, kterej jak jsem potom zjistil tam vůbec nehrál, nýbrž daboval opici. Což mi bylo taky prd platný, protože sem koukal v češtině. Je pravda, že takovejch filmů už tu pár bylo, ale vždycky to je něco jinýho. Já to beru, několikrát mi tam něco udělalo úsměv, možná jsem se párkrát i zasmál. Až na občasný trapný momenty je to fajn komedie... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)
  • Ve filmu je možné najít odkaz na slavný americký pořad Faktor strachu (od r. 2001), a to ve scéně, kdy se Griffin (Kevin James) poprvé setká s Galem, jehož představitel Joe Rogen je moderátorem zmíněné reality show. Při rozloučení častuje Gala slovy „Těšilo mě“, načež mu Gale odpoví, že tato slova slýchá často. Stejná slova volí Joe Rogen při loučení se se soutěžícími. (Roby)

Reklama

Reklama