Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (66)

plakát

Saw 3 (2006) 

Po nešťastné dvojce pochytila story alespoň nějaký ten drajv, který místy prosakuje (flashbacky osvětlující předchozí díly), ale totálně ho mrší Jigsawova šíleně tupá pomocnice, střih, že by jeden blil, plus dementní dilema uvězněného nešťastníka ve stylu ublížil ti, zachráníš ho? Nejvíc zamrzí ejakulace napínavé atmosféry, která vystříkla kamsi do prázdna.

plakát

Temný obraz (2006) 

Hmm, je to podle Dicka, dáme tomu hvězdičku. Hmm, stylově vychytaný obraz, další hvězda. Hmm, Downey Jr. se ve fetu vyzná, další bod! Schyzofrenní scénář dodá artovost? Mínus. Chameleonský oblek, testy s obrázky, halucinace? Plus. Dialogy smažek o hovně jsou in? Mínus. Konec dobrý, všechno špatně? Plus. Celkově za tři.

plakát

My dva a křen (2006) 

Standardní ptákovinka se spoustou "tohle už tu někdy bylo" scén. Naprosto zapomenutelné a ničím neoslovující. A ani Kate Hudson ve spoďárkách či Owen Wilson ala "pitomeček" to nezachrání.

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Další z řady "New wave" seriálů, točící se tentokrát okolo comixových hrdinů. Celkový dobrý dojem kazí některé charaktery, které jsou oproti ostatním méně zajímavé a nepřesvědčivě zahrané , comixový styl vyprávění také nemusí sednout všem (ne každý je blázen do comicsů) a o sžití s některou z postav také nemůže být řeč. Posečkám, jak se příběh pohne po pauze, vypadá to, že svítá na lepší zítřky.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Seriálové překvapení roku, které vás (úspěšně) naučí držet pěsti sériovému vrahovi sériových (i jiných) vrahů. Jo a taky vám dokáže, že ranní rutina je kurevsky nechutná věc.

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) 

Adrenalinova šlupka a pocta hochům z Rockstar Games, aneb GTA na filmovém plátně