Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Sedm

Sedm (1995)

Chtěl bych se zase vrátit zpátky v čase a vidět tento film poprvé. Protože vidět tento film poprvé je neskutečný filmový zážitek. Film, který vás od první minuty chytne a nepustí a nepustí vás ještě hodně dlouho po odeznění závěrečných titulek. Genialita snímku spočívá především v přímočarosti děje - nejsou zde žádná vedlejší témata, jen temné pátrání po pachateli, jenž trestá lidstvo za sedm smrtelných hříchů. Sekvenci, kdy detektivové jedou s Johnem Doe na "místo určení" považuju za jednu z nejlepších ve filmové historii. Ani jsem nedýchal.

Smrtonosná past 2

Smrtonosná past 2 (1990)

Bruce Willis ve vrcholné formě. Druhé pokračování je jednoznačně nejlepší, nejakčnější a nejhláškovější díl celé serie. A ačkoli se tvrdí opak, tak má i nejlepší záporáky Williama Sadlera a Franka Nera. A dřív než napíšu, že souboj muže proti muži na křídle plně rozjetého Boeingu je blbost, tak si to sám vyzkouším :)

Maléry pana Šikuly

Maléry pana Šikuly (1999)

Nechápu, jak může mít tenhle skvělý snímek tak nízké hodnocení. Je to opravdu vydařená sonda do pracovního života, unavujícího svojí všednodenností. Při sekvenci, kdy si propuštění zaměstnanci berou "odstupné" v podobě likvidace tiskárny jsem se opravdu zasmál.