Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Warrior (2011) 

Film měl i slabší místa ale konec s oběma pány a National to zachránil. 5*

plakát

Millerova křižovatka (1990) 

Člověk si řekne-bratři Coenové,to by mohlo být fajn a ejhle.Jméno nedělá dobrý film a tady to platí dvojnásob.Nebýt skvělého Jona Polita v roli horkokrevného italského bosse,tak usnu po prvních 10-ti minutách.3 hvězdičky jsou až dost v porovnání s jinými díly podobného tématu (Road To Perdition).

plakát

Kick-Ass (2010) 

Paráda!!První komerční snímek za poslední dobu,který aspoň dostál toho humbuku a reklamy,kterou kolem sebe nadělal.Což se o jiných "hitovkách" z posledních pár měsíců říct nedá (Avatar,Souboj Titánů).Film má i hluchá místa ale celkově stojí za to ho vidět.Pro fandy komiksovek povinnost,pro ostaní příjemná podívaná;)...4 a chlup hvězdičky.

plakát

Cesta (2009) 

Byl jsem zvědavý,jak se autorům podaří zobrazit atmosféru McCarthyho Cesty ale nějak jsem neviděl ten hlad a poloviční šílenství přeživších lidí.Vigo Mortensen skvělý jako vždy! 70%

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Tenhle film mě nepřesvědčil....nevěřil jsem ani na minutu tvůrcům,že se to opravdu stalo

plakát

Kickboxer (1989) 

Film,ke kterému si Van Damme sám napsal příběh i scénář:).....no mohlo to dopadnout hůř...3 hvězdičky za jednoho z nej záporáků Tong Pa:)

plakát

Střípky vzpomínek (1999) 

Film,který nikoho neurazí ale ani ničím nenadchne.Pomalé tempo,příběh,viděný mnohokrát předtím a stále stejně vykulený Elijah Wood.Za podívání stojí ale zázraky nečekejte.Tři hvězdičky:)