Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (4 875)

plakát

Svatá (2024) (TV film) 

70%.

plakát

Její tělo (2023) 

A co vaše tělo😉? Nikoli skandální, ani nějak tvrdé. Vykreslený život děvčete, na které byl život dost tvrdý. Natočeno je to slušně. Chtělo to více psychologie a kauzality. Film je zvláštně seskládaný s divnou hudbou, přitom námět a nedotažené náznaky velké kvality mohly aspirovat na úspěch v Evropě, možná i ve světě. 67%.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Zálohujte, zálohujte...jako vypadalo to dobře. Na naše poměry nezvykle ve své technické kvalitě. Naprosto srovnatelné s tím, co si představujete pod vyšším standardem toho žánru ve světě. 67%.

plakát

Bad Boy (2020) 

Fotbalovo-chuligánská báchorka dohnána do absurdna :) . Zábavné to svým způsobem je, ale režisér tady tlačí opravdu hodně na pilu a zplošťuje to na takovou zástupnou pudovku. Fotbalové prostředí v Polsku je samo o sobě atraktivní skoro vždy díky svému naturelu, jenže méně je někdy více a u Vegy to platí obvzláště. 62%.

plakát

Vedlejší produkt (2024) (seriál) 

Určitě nadprůměrně kvalitní produkt, ve kterém režisér Bebjak prokazuje svůj talent pro drama/thriller/psychologický/horor žánr. 73%.

plakát

Vedlejší produkt - Epizoda 3 (2024) (epizoda) 

Líbí se mi technika režie. Temné moderní postupy ze severské školy šmrncnuté špinavostí našeho prostoru...důstojné zakončení. 74%.