Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef je odstaven z vyšetřování sériových vražd. U rutinní revize nevyřešených případů objeví vraždu mladé prostitutky Evy. Do promlčení vraždy zbývá 16 dnů. Stihne dopadnout jejího vraha? (Česká televize)

Recenze (21)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Ano, Češi jsou národ kriminálek, takže veřejnoprávní povinností ČT je nejspíše plodit jednu generitckou krimi za druhou. Opět tu máme vraždu, opět kriminalistu s "pochybným" životním příběhem a "nekonvenčními" metodami. No a k tomu viditelně nulový rozpočet, věčně nahozený temný filtr na zdůraznění ponuré atmosféry. Takovej Docent z Ostravska, zatim nic víc. ()

Hrabovo 

všechny recenze uživatele

Už chápu, jak vznikl v civilizovaných zemích zákon, podle kterého jsou nelegálně získané důkazy u soudu nepřípustné. Někdy v osmdesátých letech se vynořila  postava policajta, který obhajuje spravedlnost obcházením zákona. Jeho prototypem byl komisař Moulin, u kterého ale jednání vyplývalo z celkové psychopatické povahy a neskonalého narcismu prezentovaného arogancí a neurvalostí. Nesnášela jsem ho! Od té doby je ale tento typ hojně zobrazován, no a dnes nám ho nabídla i ČT. Hlavní policejní hrdina v hodinovém příběhu cokoliv udělal, přinejlepším obcházelo subordinaci ( nestojí armáda a policie na hierarchii podřízenosti?), v horším zákona. Je to sice obraz doby, ale děkuji, nechci! ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Rád bych fandil spravedlnosti, ale nějak nemohu k policistovi za hranou zákona nalézt sympatie. Už jen proto, že z té situace vyplývají otázky, jak vše zdárně dotáhnout do konce. Odpadlík po česku, byť zatím v řadách policie. Natočený je případ hezky, forma je atraktivní, ale s obsahem mám trochu problém. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele

Josef(T.Maštalír) je pořádný ranař. Soudního lékaře hraje brněnský herec Vladimír Hauser(hraje např.v komediálním seriálu Dobré ráno Brno). Minisérie je inspirovaná skutečným případem. Natáčelo se v Ostravě a v Praze. Výroba byla podpořena Moravskoslezským krajem. ***1.díl je na webu Č.televize : ČT 1, neděle 28.4.2024, 20.10 . ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama