Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Telenovela

Recenze (106)

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Sedím s otevřenou hubou. Pro diváky jako já, kteří jsou vždy spokojení, že se tu a tam objeví něco úplně nového, je Chalífát ideálním kandidátem na seriál, který zhltnou jedním dechem. Dobře totiž přibližuje nám natolik odporné prostředí, které rozhodně neoplývá harmonií a většina z nás si jej nechce ani představit.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Celé to působí jako porno těsně předtím, než někdo něco vyndá.

plakát

Talk show Jiřího Ovčáčka (2019) (pořad) 

V hlavě předních českých proktologů se zrodila odvážná myšlenka. Princip léčby hemoroidů mastí s výtažkem z koňských žíní a tuku z ovčí vlny, je znám již delší dobu. Když však lidstvo objevilo Ovčáčka, který velmi svědomitě strká svou hlavu do anorekta, což má blahodárný vliv na zdraví těchto osob, bylo přistoupeno ke klinickým testům. Jako médium byla zvolena TV Barrandov, jenž má s rektální oblastí bohaté zkušenosti. Jako první testovaný pacient posloužila paní Alena Schillerová s krycím názvem MINISTRINĚ (měkké I bylo užito záměrně), která trpěla hemoroidy o velikosti pomerančů. Stačil ovčí polibek, hebké vlasy i žíně Jiřího Ovčáčka a bylo po obtížích. Pořad podobného formátu nenajdete nikde na světě.

plakát

Úplně debilní zprávy (2018) (pořad) 

Autorům bych chtěl vzkázat: Lepšíte se! A to se málokdy stává. Sonia Edde je prima. Navíc to není žádná nastrčená blbka, což je ostatně model, který se osvědčil ve standardním zpravodajství. Na prsa se kouká dobře, už proto je to takřka dokonalá relace. SPOILER ALERT: Levé ňadro (z našeho pohledu pravé) má sympatickou žílu. Chce to vyšší UV faktor při opalování a rozhodně nepodceňovat prevenci. ;o)

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Mezi všemi těmi filmy poslední dekády, kde není ani náznak humoru, byly 'Ženy v běhu' milým osvěžením. Přiznám se, že z počátku jsem byl trochu skeptický. Za těch 93 minut jsem se vážně párkrát zasmál. Bavičem je tu IMHO hlavně Vetchý. Také jsem se stihl dočasně zamilovat do Veroniky Kubařové a Jenovéfy Bokové. Ačkoliv... Milostné eskapády obou postav, které tyto herečky velmi slušně ztvárnily, mi trochu lezly na nervy a nebavily mne. Filmu by asi víc slušelo, nezabývat se jimi a cynického muže-diváka neotravovat tím, že se Báře zbláznily vaječníky. Nebo tím, že Kačku brousí říďa a ona je z toho samozřejmě úplně v hajzlu, i když má kalhotky jako jojo. A až na nepochopitelnou motivaci hlavní postavy, plnit poslední přání zesnulému manželovi (ano, až umřete, šoupnou vás pod hlínu a na nějaký vaše vize se vyprdnou), nemá film zas tak mnoho zásadních nedostatků. Být v žánru česká komedie si ale rozhodně zaslouží.

plakát

Show Jana Krause (2010) (pořad) 

Slovy klasika: Lidi, kteří si nemají co říct a než se začnou bavit o počasí, tak se rozloučí. A jmenuje se to Show Jana Krause.

plakát

Česko hledá prezidenta (2018) (pořad) odpad!

Zastavte to! Zastavte to! Koho napadlo zvolit jako moderátora Voříška? Proč mluvil první minuty jenom on? Proč nedokázal usměrnit diskusi? Proč mluvila moderátorka z plátna? Proč jste narvali lidmi sál, ačkoliv bylo jasné, že budou řvát a zakřiknutý moderátor je nedokáže zvládat?! Celková koncepce pořadu dostává TV Primu na samotné dno. S režisérem a všemi, kdo za tak důležitou debatou stojí, okamžitě vyrazit dveře. Jasný důkaz toho, jak nesoudní lidé pracují ve vedení téhle televize. Ve finále by to i Jaromír Soukup zvládnul líp...

plakát

Záhada Severního moře (2011) (TV film) odpad!

Zastavte sekvestraci! Zastavte sekvestraci! Zastavte sekvestraci! Zastavte sekvestraci! Zastavte sekvestraci! Zastavte sekvestraci!

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

Bože, tam je figur jak na orloji. Nelíbí se mi zahrnutí smyšlených osob do děje, což jen dokazuje, že navzdory stejnému oboru mají postavy pramálo společného. Pavelka je zde zcela nadbytečný. Pochválit ale musím Javorského, který Buriana hraje dokonale. V té všeobecné šedi je to ale solitér.

plakát

Pasažéři (2016) 

Na můj vkus až příliš citové sci-fi... :)