Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (430)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Co se vše člověk nedoví, takže nakonec občanská válka byla proti upírům. No to jsou mi věci. Celý film je děsná slátanina, kde se lepí nic na nic. Nudil jsem se u toho podobně jako u Ghoust Ridera 2, ale na druhou stranu to bylo přece jen o něco lepší, některé akční sekvence jsou povedené a někdy se tam dobře mlátí........... no....... to je asi jedinej klad celého filmu. Myslim, že si s tímto materiálem mohli pohrát více a hlavně obsadit lepšího Lincolna.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Tenhle Spiderman mi prostě sedí víc než původní trilogie. Přijde mi vyhranější, zajímavější a reálnější než původní šaráda plná barviček a ubohého pavouka, kterému bych nevěřil ani brýle co nosil. Líbí se mi i Gerfield, který se ujal hlavní role. Spidi je ve své podstatě přerostlé dítě, které má problém dospět a často bere vše jako hru. A z něho toho floutka cítím a baví mě. Celkově za mě můžu říct, že tento Spider- man je víc Amazing než jen obyčejný Spider- man

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Po shlédnutí první serie musím dát plný počet. Skvělá atmosféra, úžasně zahrané postavy a chytlaví děj, který nutí k tomu držet pozornost a těšit se na další díl. Skutečně špičkově vypracovaný atypický seriál, který nemá obdoby. Jedna z nejlepších (možná nejlepší) seriálových podívání roku. A druhá řada se už blíží.

plakát

Americký zločin (2007) 

Velmi silný, brutální a realistický příběh, který musí hnout s každým, kdo má v sobě kousek lidskosti.

plakát

Amyino plodné lůno (2013) (seriál) odpad!

Ubohé, vulgární, dementní, trapné a bez špetky vtipu.

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Pěkná grafika, pár povedených vtipů a zbytek nic. Děj žádný, přidaná hodnota žádná. Angry birds ve filmu jsou stejní jako ve hře, jen vedou víc keců.

plakát

Annabelle (2014) 

Jedním slovem: SLABOTA.

plakát

Ant-Man (2015) 

Tak nejdříve klady: humor, celkem dobré herecké výkony a některé bojové scény (hlavně ta poslední s mašinkami). Ale jinak další tuctová marvelovka, která se dá zkouknout, ale žádný hlubší zážitek nezanechá. Dnes se z Marvelovského světa stala manufaktury, kde by mohl sedět za kamerou robot a sterilně natáčet jeden film za druhým. Kouzlo je pryč a už jde jen o to vytěžit co nejvíce peněz na různých hrdinech. Takže tři hvězdy za výše vyjmenované přednosti a nic víc.

plakát

Apokalypsa (1979) 

Pane jo, tak tomu řikám fimový zážitek. Nejlepší protiválečný film všech dob. Sice to má přes 3 hodiny, ale stojí to za to. Vietnam byl peklo ale teprve tento film ukázal jaké peklo to pro amerického vojáka i vietnamského civilistu bylo. mít možnost, tak přidám ještě hvězdu, možná i dvě .

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Teda nehorázná chujovina co nemá hlavu ani patu. Některé scény byly až zbytečně dlouhé a hádky nepřehledné. Přesto jsem se velmi dobře pobavil a nasmál jako dlouho ne. Absurdnost rolí, do kterých se "reální" herci situovali je až do očí bijící ale o to humornější. Takže jsem tak někde mezi. Domnívám se, že naše zhulená mládež tento kousek jistě docení více než já.