Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Vortex (2017) (pořad) 

Nejlepší česká herní žurnalistika.

plakát

New Game + (2019) (pořad) 

Na tento pořad jsem se docela těšil, bohužel zde nepřišlo naprosto nic jiného než pouhá recyklace Re-playe. Je to poměrně smutné, vzhledem k tomu že hlavním tvrzením k založení nového herního kanálu bylo, že konečně bude svoboda v tvorbě, bohužel to se nestalo tak stačí jen dodat velmi nevyužitý potenciál. Poměrně staré informace, nedůstojný rozhovor s přeřeky a naprosto otřesná audiovizuální stránka pořadu, nejenom že hloupě pípá, ale ono vám to i překreslí obrazovku fialovou barvou *sarcastic applause*.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Ze všech dílů série měla pětka to nejlepší ze všech, auta, akci i zábavu ve správném poměru. Žádné přehnané honičky v autech za milióny ani trapné a dlouhé vykecávání o ničem. Příběh vás opravdu vtáhne do děje a přesvědčiví Vin Diesel opět oslní svým umem za volantem a mimo jiné zde máme parádní bankovní loupež, kterou bych hodnotil jako grandiózní tečku za vydařeným filmem.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Za čas strávený u tohoto filmu jsem byl rozporuplný. Chvílí jsem plynul nadchnutím a po chvíli nad uloudanými scénami doslova usínal. Nejspíše si autoři uvědomili, že rozseknout Relikvie smrti nebyl až tak chytrý nápad. Opět oproti knižní podobě bylo pár scén vynecháno jako v minulých dílech. To bych přežil, bohužel s nudnými scénami, které doprovází tento díl jsem opravdu potěšen nebyl. Od finále filmové ságy, která trvá již 10 let bych čekal víc.

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) odpad!

Film, u kterého čekáte děj skoro 2 hodiny se nedá ani kladně hodnotit. Knihu jsem sice nečetl, ale film jako takoví nemá spád, nápad ani nepřináší zábavu. Hlavní hrdinové jsou jaloví. Na Kristen Stewart(Bella) se nedá kvůli její chronické tikavé chorobě ani koukat. Na 2 „kluky“ kteří sotva dostudovali základní školu jakbysmet. Filmů s upíry ubývá a je to zapříčiněno přesně těmito kousky, které nemají ani trochu umu, ale jen se bohužel ženou za výdělkem.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Seriál, který vede vlastní názor na vraždy jako takové, díky tomuto seriálu se na toto hledisko dá nahlížet z úplně jiné strany, neboť je zde antihrdina jménem Dexter Morgan který má svou práci jako svůj vlastní koníček. V každém případě kdo má rád trochu thrilleru a krimi s říznutým černým humorem a sadismem je toto správná volba.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Jedinečný seriál ztvárňující Americkou rodinu v satirickém pohledu, který je naprosto jedinečný. Většina Amerických filmů či seriálů bývá s hlavním hrdinou “namakaným sympaťákem“. V Simpsonově rodině je hlavními hrdiny žlutá rodina, která svými eskapádami dokázala pobavit, rozesmát, potěšit i naštvat velké množství lidí. Neuvěřitelně dlouhý a stále kvalitní seriál který nabízí opravdu spoustu hodin zábavy stojí za každou chvíli ve které by jste se nudili či neměli nic na práci.