Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (364)

plakát

Úsvit mrtvých (1978) 

Viděl jsem Director's cut a opravdu zbytečně dlouhé. Fajn gore efekty, ale zombí-masky byly hodně tragické (šmoulí modř by prošla kdyby byl film černobílý). Navíc byli namaskování jen na obličeji a na zbytek (krk, ruce) se nějak opomnělo. A to nemluvím o absenci viditelných kousancích nebo jiných zranění nemrtvých. Potěšilo okrádání a ponižování zombíků od motorkářského gangu...

plakát

Žoldák: Legie zkázy (1998) 

Takový mix Komanda, Universálního vojáka, Ramba a já nevím, co ještě. Kurt tu je nabušenej jako nikdy a film má příjemně-svižné tempo.

plakát

Ďáblové na kolech (1990) 

Pivo, motorky, jižanské vlajky a afročernoch se tam objeví až ke konci filmu. K tomu camea pánů Aykroyd, Belushi a Candy = pohodová komedie, které se už netočí. Jo a potěší i "Proctor" z Policejní akademie.

plakát

Goon: Last of the Enforcers (2017) 

Pár vtipných momentů - kancl v suterénu, slovenský brankář. Židuchel tam byl nehorázně votravnej a bitky reálné asi jako v Mortal Combatu...

plakát

Země opět beze jména (1992) (TV film) 

Já za 80 let, co jsem na světě, jsem se narodil v Rakousku-Uhersku, pak jsem žil 2 roky v Rumunsku, po 1. světový válce 22 let v Československu, pak v Maďarsku za 2. světové války 6 let, pak 47 let při Rusech v Sovětském svazu, teď žiju na Ukrajině a to všechno jsem prožil v mém rodném domku.

plakát

Vládci vesmíru (1987) 

Bylo poznat, že film měl slušný rozpočet - hezké masky a i triky celkem na úrovni. Škoda toho zbytečně nastavovaného konce.

plakát

Sanctum (2011) 

Moc hezké prostředí, ale totálně nesympatičtí herci. Opět nesmí chybět i nějaké to filmové klišé (nevemu si neopren po mrtvole, vyhrocený vztah otec x syn, apod.). Celkově se jedná o slabý film.

plakát

Bright (2017) 

Prapodivný, filmový slepenec - víly, Orkové, policajti, kouzelná hůlka. Ayer se stále dál a dál vzdaluje tomu, co ho proslavilo a čím jsem si ho tolik oblíbil, to jest syrovou policejní akcí. Jeho jednoznačně nejhorší film.

plakát

Česko hledá prezidenta (2018) (pořad) 

Zbytečné publikum a zbytečný moderátor. Zeman je zkušený politik a řečník, Drahoš není ani jedno.