Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (148)

plakát

Acapulco HEAT (1993) (seriál) 

Docela dlouho už jsem to neviděl, ale tenkrát se mi to docela líbilo.

plakát

A Good Old Fashioned Orgy (2011) 

První třetinu to vypadalo slibně, dobrý vtipy ("What if I name my album 'My Shitty Friends Don't Respect Me'? ... Indie. You won't be able to sell that at Wallmart.) a zajímavý postavy. A pak se scénárista udeřil do hlavy a zbytek filmu byl těžce nevtipný. Nemluvě o orgiích, které tam sice nakonec jsou, ale jsou hrozně trapný.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Velm vtipný, velmi moderní a zajímavě pojatý romantický příběh s neobvyklými charaktery. Scénáž neváhá, kamera nechybuje a prostředí je prostě krásné. Nechybí ani nadsázka, jemný humor a troška komiky na účet špatných lidských vlastností. Velmi přijatelně optimisticky sladké.

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) odpad!

Znechucuje mě celá top-modelkovská kultura, kterou tahle reality show propaguje.

plakát

Andromeda (2000) (seriál) 

Je to levné, rozhodně to není dobré, ale určitě je to koukatelný seriál na všední odpoledne. Kevin Sorbo je nedoceněný komik a taková ta mimozemská bledá dívka byla docela kostička.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

(hodnotím po pěti dílech) Mohl by to být zajímavý seriál, kdyby napsal dialogy někdo, kdo mluví s lidmi a kdyby stejný peníze, který vrazili do slušných akčních scén a parkourových vložek vrazili taky do produkce zbytku (interiéry). Jo a vyserte se už na ty make-upy, všichni vypadaj jako voskový figuríny.