Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Biografie (4)

Maggie Geha (herečka)

31.08.2020

Maggie Geha je americká modelka a převážně pak herečka známá ztvárněním role dospělé Ivy ze seriálu Gotham.Vyrostla a narodila se v Bostonu. Navštěvovala střední školu ve Vormontu a poté žila a studovala divadlo v New Yorku. Roku 2016 bylo oznámeno, že převezme právě roli Poison Ivy v americkém seriálu Gotham. Ovšem po pouhém… (více)

Eddie Vedder (herec / střihač / skladatel)

07.09.2008

Edward Louis Seversen III se narodil v Evanstonu ve státě Illinois. Když mu byl jeden rok, tak se jeho rodiče rozvedli a jeho matka se provdala za P. Muellera. V polovině 70 let se přestěhoval s matkou a jeho bratry do Kalifornie. Ke svým dvanáctým narozeninám dostal poprvé svou první kytaru ( později se naučil hrát i na… (více)

Slash (herec / skladatel / producent)

07.09.2008

Vlastním jménem Saul Hudson známý pod pseudonymem Slash se narodil anglickému Židovi a afro-americké matce, kteří spolu podnikali. V patnácti dostal svoji první kytaru ( akustickou ). Kytaře se věnoval 10 – 12 hodin denně, což mělo drtivý dopad na jeho studijní výsledky. Slash nakonec studia zanechal.Zúčastnil se konkurzu… (více)

Jon Lovitz (herec / scenárista)

07.09.2008

Jonathan M. "Jon" Lovitz je americký herec, zpěvák a hlavně známý komediant. Jonathan navštěvoval Harvardskou univerzitu. Studoval divadlo na univerzitě v Californii v Irvine a promoval v roce 1979. Po studiích herectví se prosadil účinkováním v televizním pořadu SATURDAY NIGHT LIVE, za které získal 2 nominace na cenu Emmy. Byl… (více)

Reklama