Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

Pepa (2018) 

Loser od začátku do konce a ještě dál... Bez zbytečnejch keců, pomlk a patosu, přímo na dřeň. Jak jsem v tom viděla 90 % lidí, co znám... A jak jsem v tom viděla sebe...

plakát

TY - Série 1 (2018) (série) 

SPOILER! Joe je boží, ale Beck mě srala od začátku do konce. Takže za mě happyend. Kvůli ní sem chtěla skočit po první sérii, ale dobrý, můžu koukat dál 😅

plakát

Joe kontra sopka (1990) 

Mně přijde, jak kdyby ten film skoro nikdo nepochopil. Mně to přišlo jako kdyby Monty Python a Pratchett natočili spolu film.

plakát

Prolhané krásky - Chci se přiznat (2011) (epizoda) 

Už mě fakt sere, jak vždycky někdo někomu napíše nebo zavolá, že ví, kdo je A a pak ho samozřejmě někdo umlčí. Kurvaaaaa proč to neřekne rovnou do toho telefonu??? Přestává mě to bavit...

plakát

Zmizelá (2014) odpad!

První půlka chvílema docela ušla, druhá mě strašně nudila a ten konec? WTF? Plný naprostejch píčovin a nesmyslů. Herecký výkony dost ubohý a proč to proboha trvalo tak dlouho??? Koukat na to mě spíš přinášelo utrpení a chvíle naštvání a wtf momentů asi milion.

plakát

Akta X - Pole, na kterém jsem zemřel (1996) (epizoda) 

Hodně mi to připomínalo biografii Byla jsem otrokyní v satanské sektě, kterou napsala Ulla Fröhling podle životního příběhu ženy, která bohužel vyrůstala v sektě, kde zažívala tak silné zneužívání, že měla několik osobností, které se jí postupně vytvářely, aby to vůbec byla schopná přežít. A ten konec jasnej Jonestown.

plakát

Devadesátky (2022) (seriál) 

Kdybych si dneska nepřečetla článek/rozhovor s Františkem Havlovičem, kterého ztvárňuje Ondřej Sokol, kde říká, že celá věc okolo spolupráce s mafií byla úplně vymyšlená, tak bych nebyla tak zklamaná. Takhle pro mě seriál ztrácí to, co jsem od něj čekala (pokud je to pravda), a to reálnou vypovídající hodnotu. Nechápu proč to tam vůbec bylo. Pan Mareš si dá práci s celým seriálem, milion lidí okolo se snaží o atmosféru od oblečení, aut až po popelníky a pak se to tak nesmyslně zabije? Škoda.

plakát

Ochránce - Andílek (2021) (epizoda) 

Já teda nevím, ale smrad co sere celou školu, kterýho měl fotr radši utřít do kapesníku a všichni okolo něj takhle panáčkujou? A rodiče, co chtějí pro svoje normální děti normální prostředí jsou za špatný? A jeho dementní matka, který chtějí všichni okolo pomoct necejtí ani kousek studu za to, že ho naprosto nezvládá a ještě si ani nesnaží pomoci okolí? Jako fakt je tohle obraz dnešní společnosti? Nechutný. Tenhle díl se mi teda vůbec nelíbil. Doufám, že tohle se od reality odklání o 180°.

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Tenhle seriál jsem objevila náhodou a už jsem ho celej sjela dvakrát. Líbil se mi moc hned na poprvé, ale teď, co jsem viděla pár dílů "konkurenčních" Upířích deníků, tak musim prohlásit, že oproti těm, je to úplně jinej level. Hereckým obsazením a výkony počínaje a příběhem a dialogy konče. Ani jsem to nevěděla, ale Vlčí mládě nasadilo laťku opravdu kurva vysoko... Musim si ho dát asi potřetí ;-)