Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (318)

plakát

Lady Gaga - G.U.Y. (2014) (hudební videoklip) 

Samoúčelně přeplácaný klip na prach-bídný pop. A žádný art!

plakát

60 sekund (2000) 

I po letech se na to dobře kouká. Má to spád a je z toho cítit láska k autům, nejen k prachům, jak u spousty novějších přicmrndávačů...

plakát

Dech života (1987) 

Jednoznačně jedna z nejhorších bondovek. Dá se říct, že všechno je přinejlepším průměrné, spíše ale špatné. Timothy Dalton na Bonda nemá. Navíc je strašné prkno bez šarmu a šťávy. Po většinu filmu působí agresivně, nepříjemně a s nejhorší bondovskou "přehazovačkou" á la 80-tá léta i směšně. Bond girl je otravná fiflena a spolu s některými hereckými výkony dotváří obraz prachbýdného castingu. Ta tam je i v 50 okouzlující, inteligentní, silná, ale přitom zamilovaná a zranitelná Money Penny, jenž byla nahrazena tupou, topornou gumou. Stejně tak představitel Felixe Leitera je pravděpodobně ten nejhorší vůbec! Akce je na dvě hodiny nezajímavá a nepříliš svižná a scénář s pro-afgánskou agitkou horší než obvykle.

plakát

Sousedi (2014) 

Na filmy tohoto typu jsem už asi starý. A nebo je to opravdu tak zoufale nevtipná a ukecaná chujovina? Ať tak nebo tak, dopadlo to ještě hůř, než jsem čekal.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Když jsem zjistil, jaký tvůrčí tým za tím stojí, moje nadšení dost opadlo. A opodstatně. Je to přespříliš "americké". Nemá to hloubku, kvalitní fóry, silný příběh nebo nějakou jinou přidanou hodnotu, kromě originálního lego "looku". Tvůrci Meatballs opět dokázali, že na to prostě nemají. Nedokážou jít dál, než na povrchní, jednoduché vtípky pro caparty na úrovni druhé třídy. Spousta nápadů vtlačených do filmu je tam jen proto, že to lego umožňuje (viz epizodka se Star Wars figurkama). Je to jen hyperaktivní podívaná pro malé, moderní, hyperaktivní fakany. Pro mě zatím zklamáni roku.

plakát

Vosa (2003) 

Vítejte v Anglii, světové velmoci a zemi pubertálních, hloupých matek, kurevníků a jejich dětí bez budoucnosti...

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) odpad!

Nestává se mi často, aby mě film příšerně sral už po 15 minutách. Olympští bohové utekli před krizí do USA a začali si tam plodit "pulčíky". Ještě větší pičovina než dvojka!

plakát

George Carlin: 40 Years of Comedy (1997) (pořad) 

Georgieho půlhodinové vystoupení na jevišti je vynikající. Tím to ale končí... Úvodní čtvrthodinka "propagující" Georgieho napříč desetiletími je velmi průměrná a jeho rozhovor s Jonem Stewartem na konci je rozpačitý... Nemastný, neslaný, Georgie se zdá být unavený a Stewart navíc působí dojmem, že celou show přetrpí jen proto, že za to dostane zaplaceno!