Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (318)

plakát

Age Before Beauty (2018) (seriál) 

Spíše "soap" než skutečné drama. Tvůrci se asi snažili o určitou autenticitu, ale sociálně-dramatická rovina bude fungovat maximálně pro brity, kteří v těch situacích možná uvidí odraz jejich životů. Pro ostaní to bude asi zapomenutelná sonda do anglické společnosti, kde podvádění manželů/manželek je i ve skutečnosti spíše zábavným sportem, než něčím odsouzení hodným.

plakát

Marvel's Luke Cage - Série 2 (2018) (série) 

Ještě horší, nudnější a trapnější než první sezóna. Není tu jediný důvod proč na to koukat. Nefunguje to ani jako guilty pleasure. Ztráta času a šedé kůry mozkové.

plakát

Mrakodrap (2018) 

Smrtonosná past, Skleněné peklo, M:I 4? Zbožné přání. Nejblíže to má k Smrtelné kořisti.

plakát

Frajeři ve Vegas (2013) 

Je to relativně slabé, ohrané a neoriginální, ale taky docela vtipné a hlavně, je to přesně to, co by jsme chtěli, až nám bude 70.

plakát

Madonna: Die Another Day (2002) (hudební videoklip) 

Píseň sama o sobě by měla hodně solidní šance v soutěži o nejhorší “Bond song ever”. S videoklipem a jeho dvěma rovinami je to tak napůl. Šermříský souboj je správně tradiční a “bondovský”, rovina se zajetím je pak jak z vězeňského porna.

plakát

Dobrý boj - Série 2 (2018) (série) 

Je to o něco slabší než první série. Postrádá to ten šmrnc, který z toho dělal něco víc, než jen právnický seriál. Některé epizody jen tak vyšumí a nestrhnou. Navíc neustálý útok na Trumpa začne časem otravovat (pochopili jsme z toho, že tvůrci ho neradi což bychom pochopili i z méně okatých narážek). Z tohoto pohledu je velmi zajímavá poslední (asi i nejlepší) epizoda 2. série. Celkově ale stále solidní zábava a doufám, že 3. serie to zase pozvedne. 3,5*

plakát

Ferdinand (2017) 

Zdá se mi, že obecně kvalita amerických animáků dost uvadá. Nebo prostě jen stárnu špatným směrem, ale i tak už to není, co to bylo. Ferdinand má 2-3 solidní fóry, nudnou vatu, spoustu klišé a mega otravnou kozu. 2* hvězdy asi málo, 3* už ale moc...

plakát

Pravidla pomsty (2018) odpad!

Týpek co to natočil, by si měl poupravit jméno na Donohow. Má to kvality jak od Priora...:-)

plakát

Alien: Covenant - Meet Walter (2017) 

Reklama na Waltera, který je mimochodem špatně pojmenován, měla dotvářet a rozšiřovat pozadí celého nového vetřelce, ale stejně jako ostatní kraťasy je i tenhle nakonec úplně zbytečný.

plakát

La Grenouille (1908) 

Vsadím se, že hlavní představitelka je na tripu poté, co si na začátku olízne žábu...2,5*