Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (99)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Všechno už zde bylo řečeno. Pro mne nejlepší komedie na světě a hlavně největší studna hlášek, které do smrti budu používat:D "My tu sviňuchu najdeme"!

plakát

Americká krása (1999) 

Člověk by si měl uvědomit tolik věcí dokud je ještě čas...

plakát

Anglický pacient (1996) 

Nejromantičtější film který jsem kdy viděla... Pokaždé u toho brečím a hltám slovo od slovo a notu od noty...

plakát

Armageddon (1998) 

Mám ráda záchranu světa ve filmech. Výborná parta vrtařů a jako vždy skvělý a skálopevný Bruce Willis pobaví ale i klasicky dojme. Ve filmu nechybí typické úkazy amerických katastroficky laděných velkofilmů, ale to mu není na škodu. A nakonec to všechno dobře dopadlo. Jak jinak!

plakát

Atentát (1964) 

Naprostá klasika a skvost v české kinematografii. Pro milovníky filmů z II sv. války lahůdka. Brzobohatý, Vinklář, Munzar a další česká elita tvoří jedinečné postavy a strhující závěr dostane každého. Skoro detailní rekonstrukce celého atentátu přidává na autentičnosti filmu a zážitek se tak stává velice realistický.

plakát

Avatar (2009) 

Příběh zcela běžný (Pocachontas v 6 třídě taky nebyla k zahození). Avatara chápu jako vstupní film do generace 3D filmům (i když teda toho 3D ve filmu moc nebylo). I přes to všechno je to pěkná podívaná ve které svět Pandory, je při nejmenším zajímavý. Jedna hvězdička za celkový dojem, jedna hvězdička pro Camerona a jeho letitou práci a poslední hvězdička za příjemný večer se ženou v kině...

plakát

Contratiempo (2016) 

Nakonec chytřejší film, než se může ze začátku zdát. Španělské filmy jsou lepší a lepší a dávno to není jen Almodovar..

plakát

Crash Pad, The (2006) odpad!

Největší blbost a hlavně paradox, který jsem za poslední dobu viděla...

plakát

Černá ovce (2004) 

Proč by nás Bůh, stvořil všechny rozdílné, kdyby chtěl, aby jsme byli všichni stejní? Asi to nejhezčí a nejlepší, z celého filmu...

plakát

Červený drak (2002) 

Nejdřív jsem byla hodně v rozpacích, jestli se mám podívat na již 3 pokračování milovaných jehňátek. Starlingovou nahradil Edward Norton, Lecter naštěstí zůstal. Když se ale později obejvil Fiennes, všechno bylo jasné. Červený drak a jehňátka se srovnávat nedají. Zde už hlavní postavou není doktor Lecter, který zůstává spíše v pozadí, ale E.Norton a R.Fiennes. Jelikož to ale právě jsou tito dva herci, je červený drak velice napínavá a kvalitní podívaná.