Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (99)

plakát

Čtyři minuty (2006) 

Stručně a jednoduše...geniální show!

plakát

District 9 (2009) 

Lidi byli, jsou a budou nepoučitelní....

plakát

Duna (2021) 

Hvězdička za hudbu a hvězdička za vizuál. Jinak nuda nuda nuda.

plakát

Eli (2019) 

Po dlouhy dobe horor co me bavil. Nijak extra strasidelny, ale se skvelym koncem!

plakát

Gran Torino (2008) 

Další dokonalý skvost s Clintem Eastwoodem, od Clinta Eastwooda. Miluju toho dědka čím dál víc. Roli protivných stárnoucích veteránů, kteří se postupně mírní, dneska nikdo líp nezahraje...

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Co víc bych si mohla přát?? Tématika z druhé světové, boží obsazení, vtipné a propracované dialogy a úžasně slizký Christoph Waltz. ŽERU PANCHARTY!!!!

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Nedokážu pochopit, jak věrně se tento film podobá mé představě při čtení poslední knížky. Všechny scény jsou vymyšlené do posledního detailu a i přesto, že bylo opět vypuštěno mnoho materiálu, tentokrát to vůbec nevadí a film má logický spád. Rozdělení do dvou filmů je zcela pochopitelné. Sice by to šlo natočit do jednoho, byl by o ale buď 5tihodinový film anebo jeden 2 a půl hodinový, který by postrádal hlavu a patu, díky tomu že bylo vynecháno příliš věcí. Už se nemůžu dočkat druhého dílu...!!!

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Harry Potter je osobní záležitost, nelze tedy být objektivní. Nicméně celkem dobré zakončení filmové ságy. Já jsem měla celou dobu na krajíčku, každou chvilku prožívala realisticky a proto nemůžu hodnotit jinak...

plakát

Hlad (1983) 

Aby tento film přesáhl hodnocení 1 hvězdičky měli ho točit buď Francouzi anebo Španělé... Jedna hvězdička za Schuberta. Jinak nuda!