Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (99)

plakát

Madisonské mosty (1995) 

V dnešní době se romantické filmy už netočí. Takový skvost jako jsou Madisonské mosty chyběl v mé sbírce. Výkony obou hlavních herců netřeba komentovat. Film, který se mi vryl pod kůži už po prvním shlédnutí.

plakát

Kříž cti (2012) 

Mám ráda komorní filmy a tento mezi komorní řadím. Obyčejný příběh, obyčejně kruté prostředí, neobyčejní lidé.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Čekala jsem dost, dostala jsem toho přiměřeně. První půlka mě moc bavila, nicméně od chvíle kdy na scénu přichází DiCaprio to šlo s filmem z kopce. Nejhorší snad byl ten konec po tom co Waltz umřel. Proč?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Taková škoda..

plakát

Shortbus (2006) 

První polovina filmu byla velice zábavná ale potom nastal pád...

plakát

Hlad (1983) 

Aby tento film přesáhl hodnocení 1 hvězdičky měli ho točit buď Francouzi anebo Španělé... Jedna hvězdička za Schuberta. Jinak nuda!

plakát

Lollipop Monster (2011) 

Po dlouhé době film, který se automaticky řadí mezi mé zamilované kousky. Už po prvním shlédnutí jsem měla touhu se na něj brzo podívat znovu. Z hudebního hlediska nelze přehlédnout opravdu hodící se a dobře vybranou hudbu. Příběh...už to všechno jednou někde bylo, nicméně atmosféra, barvy a podání je prostě zamilování hodné! Je to tak správné ulítlé, že to nejde ani slovy popsat...:)

plakát

Čtyři minuty (2006) 

Stručně a jednoduše...geniální show!

plakát

Rodinka (2010) 

Bohužel jedna velká nuda. Nezachrání to ani Kolářová, Hanzlík ani Štěpánková...

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Harry Potter je osobní záležitost, nelze tedy být objektivní. Nicméně celkem dobré zakončení filmové ságy. Já jsem měla celou dobu na krajíčku, každou chvilku prožívala realisticky a proto nemůžu hodnotit jinak...