Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (118)

plakát

A. Dvořák: Rusalka z Toulouse (2022) (divadelní záznam) 

Pokud byste čekali klasické zpracování, budete zklamáni. Zapomeňte na inscenaci ze Státní opery Praha nebo z Metropolitní opery a připravte se na šok. Scénu tvoří bazén, kde zpívají po krk ve vodě ponořené Žínky, Rusalka i Vodník, a Princ obíhá bazén po obrubě. Zámecká scéna je vyřešena jednoduše. Prostě se hodí přes střed bazénu prkna a tanec může začít. Pokud zavřete oči, můžete si vychutnat Dvořákovu krásnou polonézu, pokud si zacpete uši, oceníte tanec ve stylu kunk-fu či karate. Květiny bílé po cestě zazní ze zákulisí. Tištěné spoje na kulisách pak symbolizují nejspíše odvěké nepřátelství vody a elektřiny. Moc nechybělo a mohlo to být koncertní provedení. Hudební nastudování ok.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Přívěsky. Ty jsou z Dumase beze změn. Vše ostatní je fantas magoras.

plakát

Big Brother (2023) (pořad) odpad!

Produkce se snížila k ponižování soutěžících, soutěže většinou dětinské až úchylkářské.

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film) 

Bylo to dost strašný. Autor nám chtěl něco sdělit, ale moc se nezadařilo. Že?

plakát

Godzilla (2014) odpad!

Dobrá věc se podařila, věrná láska zvítězila. Zakoupit tento film do distribuce je skoro trestný čin. Ale nakonec, proč ne. Poskytl melouch dabérům.

plakát

Trhák (1980) 

Bizár ....

plakát

Stockholmský syndrom (2018) 

Už víte, co je stockholmský syndrom? To je když fandíte pachatelům, protože policie je zde vykreslena jako banda debilů. A to se ani nemusíte do pachatele zamilovat.