Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (37)

plakát

Bathory (2008) 

I když je celý příběh v podstatě velmi propracovaný, najdou se mnohá slepá místa, která celkový dojem posouvají trochu do mínusu. Herecké obsazení hlavních rolí poměrně zdařilé, dokonce i Vondráčková do příběhu celkem zapadla, to se však bohužel nedá říct o Mádlovi. Jeho postava a zvláště určité hlášky mě silně rozptylovaly, stejně tak Bolek Polívka mi do této role poněkud nesedl. Až příliš silný důraz na Alžebětu alias " oběť " mi připadal také trochu přehnaný, nicméně mě velkolepý snímek příliš nezklamal. Možná se i někdy podívám znovu

plakát

Tlustý prase (2008) (divadelní záznam) 

Bohužel jsem neviděla celé, ale přesto mě inscenace dostala. Sice představení působilo v televizní podobě lezce zdlouhavě, na živo by určitě nebylo co vytknout. Trefné dialogy plné gagů a zapálení herců bylo vynikající... Příběh takřka reálný s lehkou nadsázkou řeší problémy blízké mnohým lidem - na něco podobného bych vyrazila do divadla kdykoli!

plakát

Zrcadla (2008) 

Původně jsem měla tři hvězdičky - ale už je to nějaký ten pátek od shlédnutí a pořád jsem z těch zrcadel nanervy :-D

plakát

Bestiář (2007) 

Upřímně řečeno mě film v duchu "dej každýmu týpkovi, kterýho potkáš v buse, a pak budeš vážně drsná" absolutně nezaujal a uměla jsem si během sledování představit stovky jiných lepších věcí, co mám na práci a které taky nad touto "úžasnou podívanou" nakonec vyhrály. Linie příběhu od počátku celkem jasná a popravdě byla upoutávka v TV programu zajímavější, než co se potom dělo na obrazovce (navíc mi tam něco stále připomínalo Román pro ženy a korunu tomu nasadil Vašut)

plakát

Hostel (2005) odpad!

inu, doporučila bych všem krvelačným a sado maso chtivým divákům pobyt na pitevnách anatomického ústavu a velice ráda si potom prohlédla obličeje všech těchto "drsňáků"... celkové hodnocení - tristnější film jsem dlouho neviděla (přijde mi fantastické, jak u nějakých filmů se lidé babrají v blbostech typu "digitální hodinky na titaniku" a ty tisíce faktických chyb tady jim nevadí...!)

plakát

Šílení (2005) 

Úžasný snímek docení bohužel pouze vyspelí jedinci, sadisti, popřípadě extrémisté, psychicky narušení nebo alkoholem oblažení.. Nevím kam patřím, ale vím kam patří Šílení - do škatulky neopakovatelné, nepochopitelné a úchvatně obohacující. Nepamatuji si na nic podobného, prostě špička

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

Nejlepší seriál mýho života :-D Ani se nemusím dívat abych věděla o čem to je :-D

plakát

SpongeBob v kalhotách: Film (2004) 

"Huuuu huuuu...." - nejchytřejší Patrik na světě opět na scéně! Spousta hlášek a krásnýho humoru - moje nejmilovanější houbička se opět předvedla... ;)