Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

sharky 

všechny recenze uživatele

50% Dobrá reklama na sex, určitě na něj po shlédnutí dostanete chuť, ale jako film nic moc. Ono je dost obtížné natočit kvalitní film, podle knihy mizerné spisovatelky. Irena Pavlásková příběh hodně poupravila, ale kýžený výsledek se nedostavil. První půlhodina s Karem Rodenem v roli mírně úchylného českého Jamese Bonda a dovolenou u moře má 4hvězdičkový potenciál, že čekáte, co dobrého se z toho vyvrbí, ale pak nastoupí trapný marek vašut předvádějící tokajícího páva s velkými pery na zadku, vy se zasmějete, ale řeknete si, jestli náhodou promítač nepřepnul na jiný film a tenhle pocit vám vydrží až do konce, kde už to bohužel je mnohem víc trapné než vtipné. Shrnuto: děj vyznívá v závěru tak nějak o ničem, roden je hodně solidní, vašut příšerně přehrává, matonoha je spíš trapný, etzler se před kamerou jen mihne, hádek hraje ze všech jednoznačně nejlíp a danica jurčová má pěkné tělo, ale její tričko bez podprsenky vyznívá dost samoúčelně a k postavě na začátku filmu nějak nepasuje. hřebíčkem do rakve jsou špatně nasazené/natočené postsynchrony, hlas jinak skvělé dabingové herečky andrey elsnerové k danice vůbec nepasuje, synchron nesedí, dagmar čárová, která mluví matku mluví ještě jiné postavy v pozadí, ladislav županič sice už namlouval michala dočolomanského v tajemném hrdu v karpatech, ale příliš přehrává, františek němec to v adéle a perníkové věži zvládal lépe atd. Na 3 hvězdičky, těch pár dobrých vtipů a solidní rozjezd nestačí. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Film je bez úvodu, a přímo diváka hází do děje, který je hluchý v každé minutě. Na to, že to má pouze 100 minut, je to "delší" než Návrat krále ve speciální edici, vůbec to neutíká a milion WTF momentů, ze kterých mě bolí obočí, jak jsem ho pořád zvedal. Příběh jako takový určitě není špatný a věřím, že román Nesvadbové je dobrý, ale jako film to moc neobstálo. Ale i tak je to rozhodně jeden z těch lepších filmů, které jsem za poslední léta z české produkce viděl. Za Danicu Jurčovou jsem rád, trošku něco nového a nekonvenčního, ale svojí proměnu v bestii nezvládla vůbec, což na druhou stranu vůbec nevadí, jako by to tak mělo být. __ Na druhou stranu mám chuť dát celkem vysoké hodnocení. Ale nedám. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nijak světoborný film, který snad díky obsazení sympatickými herci byl nakonec i sám o sobě sympatický. Jsem rád, že ho nikdo nevydává za komedii, protože se sem tam i pobavíte (ale s podtitulkem "komedie" byste právem čekali humoru více), je to takový malý bonus. Mile mě zaujala (pro mě) dříve neznámá Danica Jurčová s hlasem Andrey Elsnerové. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No tragédia! Ale možno sme len nepochopili plánovaný význam tohto filmu. Pretože ak sa jedná o paródiu na romantické filmy, tak ja sa prikláňam k pozitívnym ohlasom. Bohužiaľ to tak nie je a vo vážnej rovine je toto dielko len na výsmech. Zrovnávanie scenára mi príde identické len s denníkom naivnej starej panny s minimálnym IQ, alebo sa Pavlásková inšpirovala pozliepanými príbehmi, ktoré sa píšu do 'Bravo Girl'. 40%. ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je obrovský kolaps, zbytečný, hloupý film u kterého mě pobavil pouze Marek Vašut a jeho páv. Už po 40 minutách jsem si připadal jako po dvou hodinách a fakt nechápu, jak jsem se na tohle mohl dodívat, byly to neuvěřitelné muka. Hlavní reklamou filmu je Karel Roden, který přilákal mnoho zvědavých diváků do kina, ale je zde velice nevýrazný. Nikdy tento film nechci vidět ani slyšet, mé hodnocení odpad!... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Během první schůzky Karolíny (Danica Jurcová) s Alexe (Karel Roden) v letní kavárně, objeví se z ničeho nic na stole láhev mattonky, přestože ji nikdo nepřinesl. (Pepy)
  • V úvodu filmu, kdy je hlavní hrdinka v dešti a větru, ulétnou jí papíry. V dalším záběru jí však ulétnou znovu. (Pepy)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama